- Член од
- 29 ноември 2007
- Мислења
- 7.099
- Поени од реакции
- 1.887
Види ако начекаш кивеј или генерик нешто такво ама сочувано или па некој кинез скоро нов ќе најдеш за тие париДо кај 400е може некој да ми предложи скутер некој ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Види ако начекаш кивеј или генерик нешто такво ама сочувано или па некој кинез скоро нов ќе најдеш за тие париДо кај 400е може некој да ми предложи скутер некој ?
Види ако начекаш кивеј или генерик нешто такво ама сочувано или па некој кинез скоро нов ќе најдеш за тие пари
Па сега ... склапани се во кина да, ама брендовите се аустриски така нештоа кивеј и генерик не се кинески мотори или ?
Прашај го овој колку ја даваНекој да продава Generic xor 50 за 350 евра?
хмм.. ефтино ја дал, којзнае може не била добра, зашто Generic за тие пари е невозможно да најдеш, сепак не му се секирај многу, има скутери ќе најдеш некој и јас сум во потрага откако го продадов мојот..
Сепак реална цена на Generic од 2008-2009 му е до 400 евра.. исто Баотиан 50 од 2008-2009 како овој http://reklama5.mk/dataImages/advertisments/big/81e8cf44a5684d82bc74be2eed59d8a5.jpg толку му е цената реално 400 евра.. а то шо му барат 600-650 е друга работа.. ја купил 950 евра пред 5 год и сега му бара 600..нема логика![]()
Фрла ли искра?Ми угасна скутерчето во вожња. Сменивме свекица, сменивме акумулатор, и пак ништо. Само вергла, ни на дугме ни на курбла пали.
Ако нема искра, тогаш може да се намотките отидениМи угасна скутерчето во вожња. Сменивме свекица, сменивме акумулатор, и пак ништо. Само вергла, ни на дугме ни на курбла пали.
ауу што е работава сите скутери на реклама5 продадени се а огласите им стојат :O
нема потреба од ова, пробав со друга свеќица.Фрла ли искра?
Извади ја свекицата, потпри ја на маса на моторот нормало приклучена и верглај види дали ќе фрла искра.
Рацете подалеку од свеќицата додека верглаш да не те здрви струја.![]()
Фрла искра?нема потреба од ова, пробав со друга свеќица.
Можно е да се дизните, пошто стално влечам со уста за да протече бензинот, сега и тоа не бива.Фрла искра?
Ако не фрла или е свекицата или палењето CDI-то. Ако фрла искра, провери карбураторот дизните да не се запушени.