Посебно е тој што на кабловску ги има дигитални тија Нова,Ртл хрватски што су и слика е одлична на дигитални такој да супер е. А К.НЕТ интернет добар е али не су ефикасни при поправљање на дефектиСве беше напишаја на кумановски али ај викам да испоштују форум исправи све, можда чита некој од страну
Ја кд да се откачу од проклетију телеком размислува куде, дали оне, дали к-нет, дали близу, па виде куде брата ми цепа одлично интернет и ефтино е 400ден(и стабилан е интернет, али како што кажа од март едино проблем е што намалиле брзину за цели 4мбита мање) + 350кабловска, мерак.
Ефтин е , имаш ги тија 35 дигитални канали кристално чиста слика супер тон Земи си гаИ добро е тој што не ги наплаќав тија 35 дигитални канала а комај сви оператори ги наплаќав. Дали некој до сга е земаја ресивер од куде њима за Dvb-c и какв е, да не има случајно и dvb-t у што не верују, ефтин е викав 1200ден?
Знам другар, имам га пакет од лани од март, а кабловску одамна.Ефтин е , имаш ги тија 35 дигитални канали кристално чиста слика супер тон Земи си га
СуперЗнам другар, имам га пакет од лани од март, а кабловску одамна.
Е што сега некој друг им е крив, поради нивните тактики на overselling. Сами си се криви, приказни за мали деца се тие муабети.Не знам каде е 500гб, кај мене е 300гб, 12/4мбит. Беше 12/12 во договор али некој неписмен не умеел да намали аплоад па ги потрошил брзо тие 300гб и барал да го намалат аплоадот, кретен, или па овие го намалиле па кобајаги некој барал.
Стабилен е али од март наваму намалена е брзина на 7-8мбит(940кб/с максимум, ретко да иде 1,4мб/с, а идеше 1,4мб/с даунлоад скоро цела година од кога потпишав договор) и боли ги *** да ја вратат на 12мбит, викаат тоа ти е, пишал не пишал на АЕК, раскини ако не ти се допаѓа. Кога ќе размислиш подобро, ретко таа брзина и таа цена од 400ден да се најдат во Куманово, за други места не знам, задоволен сум.
Какви тактики ?Е што сега некој друг им е крив, поради нивните тактики на overselling. Сами си се криви, приказни за мали деца се тие муабети.
„Overselling or overbooking is sale of a volatile good or service in excess of actual capacity.“Какви тактики ?