Кладилница (Генерална дискусија)

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.394
Поени од реакции
26.386
vidooq ај ако можеш најди ми го резултатот од пријателскиот натпревар pecsi - yenisei, :facepalm:, едно другарче играл 0-2 гола, чека уште овој натпревар, унгарски второлигаш и руски второлигаш. Не може да спие ако не му кажеме :rolleyes: :icon_lol: . Секаде барав никаде нема, дури на официјалните сајтови на клубовите, но нема ништо.

п.с. Не можев преку пп да ти пишам затоа тука.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Утре од 16:00 се игра таа утакмица.

Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.281
Поени од реакции
273
На бет365 имам играно тикет и една утакмица(пријателска) е одложена колку треба да се чека за да биде добитно?

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.231
Поени од реакции
14.576
ако нејкеш да ја чекаш пиши им на чат ќе ти го исплатат без таа

Член од
14 април 2012
Мислења
32.889
Поени од реакции
67.519
vidooq ај ако можеш најди ми го резултатот од пријателскиот натпревар pecsi - yenisei, :facepalm:, едно другарче играл 0-2 гола, чека уште овој натпревар, унгарски второлигаш и руски второлигаш. Не може да спие ако не му кажеме :rolleyes: :icon_lol: . Секаде барав никаде нема, дури на официјалните сајтови на клубовите, но нема ништо.

п.с. Не можев преку пп да ти пишам затоа тука.

Сега го гледам постот, а и се сомневам дека синоќа би можел да ти помогнам... :)

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.347
Поени од реакции
21.727
Узбекистан - Уругвај
Со X и двете екипи одат понатаму. 1X @ 1.85

Член од
13 март 2013
Мислења
159
Поени од реакции
24
Urugvaj - Italija DNB 1 @1.75 italija bez pirlo baloteli gilardino de rosi i nz koi drugi tamu im falat ne veruvam deka mozhe da gi tepaat urugvaj, a vo sluchaj na neresheno kje vi go vratat vlogot, taka da vredi da se proba :))

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Уругвај-Италија 1- 2.55

За похрабрите може и 1 и 3+ (3.7) и ГГ3+ (2.05)

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
До колку работи Спорт Лајф?

Шпанија 2&2-3@5,1

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.382
Поени од реакции
24.092
Сакам да прашам нешто, дали вреди да се расправам и како?
На добитно ливче вчера, одам денес да си подигнам пари и ми вика една утакмица пишана е со коефицинет 1, демек одложена.
Јас колку што имав видено немаше такви и сите завршија регуларно( играно беше гол гол). Дечкото на шалтерот ми вика дека копенхаген- лингби наводно играле 3 х 25 мин и затоа ја ставиле со коефицинет 1 и дека тогаш кога била во додатокот не знаеле дека така ке се игра.Незнам што сум јас крив тука дека тие незнаеле, а и да се играла така, сепак јас ја пишав гол- гол , а не на полувреме крај или незнам што.Јас сега пак проверив и секаде е пишана прво полувреме( 1-1 ) второ ( 0-0), конечен 1-1. И сега прашањето е што понатаму. Дали јас сум во право или тие и како да се реши цела работа. Не се работи за некој големи пари но зошто да ме прават будала.

Член од
13 март 2013
Мислења
159
Поени од реакции
24
Shto e volku mrtvo na forumov, daj neka zazhivee malce, Marej Janovich 3:0 u setovi za marej, negde okolu 2 e koef. :)

Член од
25 април 2012
Мислења
443
Поени од реакции
580
Ајде момци за утре давајте добри типови треба малце да се освежам ЧД, немам влезено во кладинлица едно 2-3 месеци и не сум во тек, ама имам некој филинг дека утре е денот ;)

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Шпанија шампион кошарка (2.25)
Барса освојува ЛШ ракомет (2.25)
Галатасарај турско првенство (1.80)

долгорочни типови :) / бетадриа

Член од
23 ноември 2010
Мислења
1.842
Поени од реакции
2.108
Шпанија шампион кошарка (2.25)
Барса освојува ЛШ ракомет (2.25)
Галатасарај турско првенство (1.80)

долгорочни типови :) / бетадриа
Неможам да најдам каде се понудени на бетадриа. Малку помош:)

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Сакам да прашам нешто, дали вреди да се расправам и како?
На добитно ливче вчера, одам денес да си подигнам пари и ми вика една утакмица пишана е со коефицинет 1, демек одложена.
Јас колку што имав видено немаше такви и сите завршија регуларно( играно беше гол гол). Дечкото на шалтерот ми вика дека копенхаген- лингби наводно играле 3 х 25 мин и затоа ја ставиле со коефицинет 1 и дека тогаш кога била во додатокот не знаеле дека така ке се игра.Незнам што сум јас крив тука дека тие незнаеле, а и да се играла така, сепак јас ја пишав гол- гол , а не на полувреме крај или незнам што.Јас сега пак проверив и секаде е пишана прво полувреме( 1-1 ) второ ( 0-0), конечен 1-1. И сега прашањето е што понатаму. Дали јас сум во право или тие и како да се реши цела работа. Не се работи за некој големи пари но зошто да ме прават будала.
Доколку си ја играл 3+,ке ти било криво ако си видел дека играле 3х25 мин?ти си се кладел на 90 мин а се играле само 75.
Значи сите кладби за фудбал важат за 45-90`.

Kajgana Shop

На врв Bottom