Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
vidooq ај ако можеш најди ми го резултатот од пријателскиот натпревар pecsi - yenisei, :facepalm:, едно другарче играл 0-2 гола, чека уште овој натпревар, унгарски второлигаш и руски второлигаш. Не може да спие ако не му кажеме :rolleyes: :icon_lol: . Секаде барав никаде нема, дури на официјалните сајтови на клубовите, но нема ништо.

п.с. Не можев преку пп да ти пишам затоа тука.

Утре од 16:00 се игра таа утакмица.

На бет365 имам играно тикет и една утакмица(пријателска) е одложена колку треба да се чека за да биде добитно?

ако нејкеш да ја чекаш пиши им на чат ќе ти го исплатат без таа

vidooq ај ако можеш најди ми го резултатот од пријателскиот натпревар pecsi - yenisei, :facepalm:, едно другарче играл 0-2 гола, чека уште овој натпревар, унгарски второлигаш и руски второлигаш. Не може да спие ако не му кажеме :rolleyes: :icon_lol: . Секаде барав никаде нема, дури на официјалните сајтови на клубовите, но нема ништо.

п.с. Не можев преку пп да ти пишам затоа тука.

Сега го гледам постот, а и се сомневам дека синоќа би можел да ти помогнам... :)

Узбекистан - Уругвај
Со X и двете екипи одат понатаму. 1X @ 1.85

Urugvaj - Italija DNB 1 @1.75 italija bez pirlo baloteli gilardino de rosi i nz koi drugi tamu im falat ne veruvam deka mozhe da gi tepaat urugvaj, a vo sluchaj na neresheno kje vi go vratat vlogot, taka da vredi da se proba :))

Уругвај-Италија 1- 2.55

За похрабрите може и 1 и 3+ (3.7) и ГГ3+ (2.05)

До колку работи Спорт Лајф?

Шпанија 2&2-3@5,1

Сакам да прашам нешто, дали вреди да се расправам и како?
На добитно ливче вчера, одам денес да си подигнам пари и ми вика една утакмица пишана е со коефицинет 1, демек одложена.
Јас колку што имав видено немаше такви и сите завршија регуларно( играно беше гол гол). Дечкото на шалтерот ми вика дека копенхаген- лингби наводно играле 3 х 25 мин и затоа ја ставиле со коефицинет 1 и дека тогаш кога била во додатокот не знаеле дека така ке се игра.Незнам што сум јас крив тука дека тие незнаеле, а и да се играла така, сепак јас ја пишав гол- гол , а не на полувреме крај или незнам што.Јас сега пак проверив и секаде е пишана прво полувреме( 1-1 ) второ ( 0-0), конечен 1-1. И сега прашањето е што понатаму. Дали јас сум во право или тие и како да се реши цела работа. Не се работи за некој големи пари но зошто да ме прават будала.

Shto e volku mrtvo na forumov, daj neka zazhivee malce, Marej Janovich 3:0 u setovi za marej, negde okolu 2 e koef. :)

Ајде момци за утре давајте добри типови треба малце да се освежам ЧД, немам влезено во кладинлица едно 2-3 месеци и не сум во тек, ама имам некој филинг дека утре е денот ;)

Шпанија шампион кошарка (2.25)
Барса освојува ЛШ ракомет (2.25)
Галатасарај турско првенство (1.80)

долгорочни типови :) / бетадриа

Шпанија шампион кошарка (2.25)
Барса освојува ЛШ ракомет (2.25)
Галатасарај турско првенство (1.80)

долгорочни типови :) / бетадриа

Неможам да најдам каде се понудени на бетадриа. Малку помош:)

Сакам да прашам нешто, дали вреди да се расправам и како?
На добитно ливче вчера, одам денес да си подигнам пари и ми вика една утакмица пишана е со коефицинет 1, демек одложена.
Јас колку што имав видено немаше такви и сите завршија регуларно( играно беше гол гол). Дечкото на шалтерот ми вика дека копенхаген- лингби наводно играле 3 х 25 мин и затоа ја ставиле со коефицинет 1 и дека тогаш кога била во додатокот не знаеле дека така ке се игра.Незнам што сум јас крив тука дека тие незнаеле, а и да се играла така, сепак јас ја пишав гол- гол , а не на полувреме крај или незнам што.Јас сега пак проверив и секаде е пишана прво полувреме( 1-1 ) второ ( 0-0), конечен 1-1. И сега прашањето е што понатаму. Дали јас сум во право или тие и како да се реши цела работа. Не се работи за некој големи пари но зошто да ме прават будала.
Доколку си ја играл 3+,ке ти било криво ако си видел дека играле 3х25 мин?ти си се кладел на 90 мин а се играле само 75.
Значи сите кладби за фудбал важат за 45-90`.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom