Убаво ...

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
На што би помислиле кога ќе ви се каже зборот убаво ... некој предмет, растение, чувство, личност .... ? Значи така, образложувајте го зборот убав/а/о/и:)
Да почнам јас ...

Раните утра кога сум будна, а надвор истура дожд или снег ... убаво чувство мх, мх, мх ...

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
112
Убаво.. кога сум качена горе на Канео, кога под мене го гледам цело езеро, кога ветерот ми ја дува косата преку лицето, кога слабото сонце ме пече а дождот роси. Кога го гледам виножитото и кога чувствувам дека сум сама на светот со сета таа убавина околу мене. Тоа е за мене убаво..

StormAngel

Stormology
Член од
22 јануари 2005
Мислења
5.059
Поени од реакции
244
Детска насмевка у момент кога почнуваш да размислуваш.
Убаво е приквечерина кога си среќен.
Убаво е зајдисонцето кое што ти мавта до следното гледање.

Убаво е се што ТИ сакаш да биде.

Donatello

Нинџа желка
Член од
18 јануари 2006
Мислења
58
Поени од реакции
0
divine напиша:
На што би помислиле кога ќе ви се каже зборот убаво ... некој предмет, растение, чувство, личност .... ? Значи така, образложувајте го зборот убав/а/о/и:)
Да почнам јас ...

Раните утра кога сум будна, а надвор истура дожд или снег ... убаво чувство мх, мх, мх ...
зборот убаво ме потсеќа на една голема, миризлива, мазна, сочна, вкусна пи........ца:party3:

Eko1

Форум Џедај
Член од
20 мај 2005
Мислења
1.579
Поени од реакции
29
Ubavo mi e koga licnosta shto ja sakam pravi eden karakteristicen zvuk... nalikuva na smeenje no e daleku od toa :je:

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Хм... убаво

Помислувам на некоја екстра techno/trance журка и да спобудалам на чисто.... нешто као на Oakenfold и Tiesto журките.... сите облечени ја се расфрлам со алишта, па уште тезга да си отворам да продаам нешо :pos: :pos:

The_Grim

Acid Nightmare
Член од
22 ноември 2005
Мислења
1.501
Поени од реакции
24
Ubavo....hm...momentot koga sum tazen, nervozen, luten i sl. i koga ke dojde vnuka mi od 2,5 godini ke mi gi stavi racete na obrazite i ke mi rece so slatko glasche....."Ti tazen si Vujce!!!".....lele mozam da se rasplacam (bukvalno) vo toj moment...najslatkoto nesto na ovaa planeta...Dusicka

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Грим ме потсети на моите внуки, и навистина прекрасни моменти се тоа ... поголемката кога ми се јавува на телефон и кога ми кажува "тете те сакам бескрајно" ... несвест ...:love2:

The_Grim

Acid Nightmare
Член од
22 ноември 2005
Мислења
1.501
Поени од реакции
24
E mojata dusicka e uste mala za telefon...ali u zivo e ednostavno princezicka....so tie buckasti obrazi i toa malku high-pitched glasce....ja obozavam...posebno koga ke mi kaze..."Vujce te sakam do zvezdite i nazad".....KOMA!!!!

П

Петар-МКД

Гостин
Ме асоцира на мајка ми или татко ми во следниов пример:

Јас: Добив 5-ка
Тие: Убаво
-----------------
Јас: Добив кец
Тие: Убаво

Сфативте нели?

bibuska

смешка
Член од
5 септември 2005
Мислења
2.403
Поени од реакции
7
Убаво ми е кога наутро ќе се разбудам и се наоѓам себе си сосема припиена до личноста која премногу ми значи и ја сакам ... убаво ми е кога после долг и напорен ден, ќе се вратам во соба, и ќе ме пречека со насмевка...убаво ми е кога после долго време ќе си појдам дома и ќе ги видам мајка ми, татко ми и брат ми... убаво ми е кога ќе ја видам сестра ми и внуките, особено помалата има само 8 месеци...убаво ми е кога шетам во зима, сама, размислувајќи што се ме прави среќна...
убаво ми е кога секое утро се спремам за новиот и прекрасен ден, среќна што сум меѓу луѓе кои ги сакам и ме сакаат...

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Убаво ми е синоним за ден кога не сум на работа.

betogrozdanov45

мајстор за гибаници
Член од
26 октомври 2005
Мислења
1.549
Поени од реакции
6
И мене коа немам 2 тренинга дневно

Член од
18 јануари 2006
Мислења