Одбојка на песок (жени и мажи) - играме на 05.07 - Сезона 2014!

n/a

Член од
28 декември 2011
Мислења
1.194
Поени од реакции
2.258
Сите милион пати кога сум поминал покрај игралиштата за одбојка на песок, кај мостот Гоце Делчев и на плажа, никој не играл, т.е. биле слободни. Чуму тогаш закажување недела однапред на телефонски број на кој никој не се јавува?

На Мондано ништо не ни фалеше лани, цената мислам дека е достапна, а згора на тоа, никогаш не било проблем, ако некој сака да игра, без разлика дали може да плати, секогаш е добредојден/а. Јас го кажувам ова во мое име, ама мислам дека ланската екипа ќе се сложи со мене.

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.394
Поени од реакции
881
Сите милион пати кога сум поминал покрај игралиштата за одбојка на песок, кај мостот Гоце Делчев и на плажа, никој не играл, т.е. биле слободни. Чуму тогаш закажување недела однапред на телефонски број на кој никој не се јавува?

На Мондано ништо не ни фалеше лани, а и цената мислам дека е достапна, а згора на тоа, никогаш не било проблем, ако некој сака да игра, без разлика дали може да плати, секогаш е добредојден/а. Јас го кажувам ова во мое име, ама мислам дека ланската екипа ќе се сложи со мене.
За у парк мислев, таа на Камени мост и не е ко што треба :), иначе мене сеедно ми е.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Бараат лозинка на тој број. Ако не си од црвените ништо од бесплатното играње :icon_mrgr:

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Што стана ќе се игра ли во Мондано?

n/a

Член од
28 декември 2011
Мислења
1.194
Поени од реакции
2.258
Времево е малку непредвидливо, затоа, претпоставувам, малку „олади“ темава.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Нека бидне идната недела, оваа сме повеќето зафатени или не сме во Скопје.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Дечки зборевме со Acid, закажан е термин за во четврток од 20:00 во Мондано (во склоп на ЈБТ)
Цената е 400 ден (со купон за попуст), поделено на многу излегува мала сума на пари. Теренот е во одлична состојба со нов песок. :)

Секој што сака да игра е добредојден. Пишете се.

n/a
Kaiser
Олимпија
bebush
NomoregameS
Ilumious
Грејвдигер
Crazy in Love
Werther

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Потврдувам ете тагната сум :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
чекајте да ставиме дата на темава, да не испадне не сме кажувале а не дека ги мрзи повеќето да дојдат :D

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.444
Доаѓам и јас! :)

Kajgana Shop

На врв Bottom