Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Моментално имаме 31 играч со Поли.Мора да се откачеме од Антонини,Таиво,Закардо,Траоре,Саломон,Робињо,Амелија,Ноче и да се отворе место за уште некое засилување.
Абиати/Габриел/?
Абате/Де Шилјо Запата/Вергара Мексес/Бонера Констант

Монтоливо/Поли Де Јонг/Кристанте Боатенг/Мунтари

Хонда/Сапонара
Балотели/Одуамади Ел Шарави/Нианг/Петања

со уште еден лев бек ке имаме 24 играчи,абре бонера бре само колку проблеми правеш и ти незнаеш:facepalm:,место него еден млад стопер.
што бара одуманди во тимот?

Oduamadi :eek:
Saponara i Honda se sreden red.
Baloteli, El Sharawy, Niang, Pazzini fali uste eden mesto ciganot.
Boateng, Montolivo, De Jong, Cristante, Muntari, Saponara, Honda, Poli. Se sto e visok mora da se prodade. :D
Nocerino, Traore, Emanuelson

Petagna i Cristante ne znam dali spagaat vo ovie 25 ili posebna lista.

Sent from my Samsung Galaxy S3

епа земан е Одуамади у првио тим и ке носи број 90,скоро имаше интервју у кое викаше дека ке даде се од себе да се наметне у плановите на тренеро Алегри.А Сапонара како шо знам игра Плејмејкер зад напагачите.Е тоа е Траоре,Антонини,Робињо,,Ночерино,Закарадо треба да се шитнат па и Емануелсон и Таиво.Мислам дека Монтоливо-Де Јонг-Боатенг ке бидат страшни у средината и пред нив Хонда,затоа треба да го задрзат Боатенг

Sto ako igraat pozadi napagacite i spored tebe oni se vo grupa so niv :D Saponara, Honda - AM
Vergara pristignal vo Milanelo.

Sent from my Samsung Galaxy S3

Ако дојде Хонда,дали ке можеме да го доведеме и Љајич? Оти нели Хонда ке го завземе местото од играчи шо не се од ЕУ а и Србија не е членка на ЕУ?

Ако дојде Хонда,дали ке можеме да го доведеме и Љајич? Оти нели Хонда ке го завземе местото од играчи шо не се од ЕУ а и Србија не е членка на ЕУ?

другар, ако преминува фудбалер од италијански тим во друг италијански тим, тоа не го зема ЕУ-местото.
Пример Тевез е не-Еу, исто и Јоветич кој не е ЕУ, а кај да е ќе потпиши со Јуве..

За трансфериве, патем, ми е ептен сеедно што ќе се случи. Ако продолжи вака летово, можат комотно да му ја дадат титулата на Јуве.
Го испуштивме Алкантара, Љаич, Тевез, Квардадо, Огбона, ќе ги вратиме нашите 50% од надежен АМФ - Сапонара за факинг Астори.
Очекувам да не клецнат и за Поли и за Хонда. И после на 30 август да се земат неколку црнци од Франција, колку да се бројат во Милан.
После следното лето пак ништо нема да се земи од причина што имаме премногу црнци што не ни требаат.

Па господине Галијани, секое лето е истата причина. „мора да се продаде, пред да се купи“
Откако ќе се продаде, ќе се земат играчи што ни во 3 македонска лига нема да бидат првотимци.

Порано беа Гатузо, Амброзини, Замброта кој ни беа вишок од кој моравме да се ослободиме за да купиме нешто.
Сега се Мунтари, Ноче, Траоре.
Вгодина Цвивели (кој се кладам дека ќе го потпишеме), Фламини (ако потпиши нов договор)

Едноставно е: Нема проект, нема идина. Младите се истакнаа бидејќи добрите играчи си заминаа од Милан. Берлу нема пари.
Проект има Јуве, проект има Фиорентина, проект има Борусија Дортмунд, ние не,.

Nema Alkantara nema proekt vo Milan :D
Fiorentina ako ima proekt nema da gi prodava najdobrite od napadot i da kupuva free anonimci Jakovlenko i onoj od 2 liga vo Anglija, 30 god igrac Joakin i 36 god Ambrosini :D

Ебати проектот што го има Фиорентина со Амброзини...
Фламини, нема да потпише нов договор, неговиот агент го изјави тоа пред 2 дена, сакал 3 годишен договор, овие му нуделе 2 и то...
Монтоливо, Де Јонг, Боатенг(не оној од лани), Поли, Хонда, некој нов ако си одат(Ночерино, Траоре, Мунтари) и би требало да биде добро за Италија, за Европа нема, толку ни се можностите јбг :)

Некако спред шпекулациите,ми врте дека наредната сезона може да се игра со 4-2-3-1.Замена за робињо,млад напагач Љајич и замена за Боатенг-Хонда.И да изгледа позади балотели Ел Шарави-Хонда-Љајич?

^
Супер ова за Таиво 1 помалку во ростерот на играчи .
Нега сакам да поставам едно прашање , кога нема трансфери барем да споделиме мислење.
Кој е најдобар талент во поновата ера на Милан ( се разбира од школата) ?
За мене Кристанте и Петења , имав многу надеж во Албертаци , Верди, Ромањоли, Страсер но не се развиа како што треба .

^
Супер ова за Таиво 1 помалку во ростерот на играчи .
Нега сакам да поставам едно прашање , кога нема трансфери барем да споделиме мислење.
Кој е најдобар талент во поновата ера на Милан ( се разбира од школата) ?
За мене Кристанте и Петења , имав многу надеж во Албертаци , Верди, Ромањоли, Страсер но не се развиа како што треба .

Симоне Андреа Ганз ќе биде страв и трепет за некоја година.

епа земан е Одуамади у првио тим и ке носи број 90,скоро имаше интервју у кое викаше дека ке даде се од себе да се наметне у плановите на тренеро Алегри.А Сапонара како шо знам игра Плејмејкер зад напагачите.Е тоа е Траоре,Антонини,Робињо,,Ночерино,Закарадо треба да се шитнат па и Емануелсон и Таиво.Мислам дека Монтоливо-Де Јонг-Боатенг ке бидат страшни у средината и пред нив Хонда,затоа треба да го задрзат Боатенг

Што ако е земен нема теоретски шанси да добие шанса ни во куп ни никаде..
Хонда да го земат со Поли како замена за други небитни играчи секако е поарно..Таиво летнал имаше ли активен договор? нема цена за трансферот? ај со лесна нога нека е Анте, Вила и остали нека летнат.

Љаич, Хонда, Поли и уште некој дефанзивец би бил презадоволен :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom