Google AdSense (официјална тема)

M

MiniTurtle

Гостин
Луѓее дајте помош за ова, значи напраив 100 $ од јутјуб адсенсе и сеа ме зафркава гугл адсенсе :(
од пред 1 недела скоро, ми вика нешто требало да ми стигне дома и да внесам пин. А мене некаок не ми се верува пошо на латиница е напишана адресата (малце „глупа’’ сум па да прашам и за ова :icon_lol:) и не е на мое име хаха ама тоа ќе го средам ќе отидам со таа личност. Читав пред година дена на некој им стигнал, па дали има шанси мене да ми стигне :/ и каде можам да ги подигнам и за колку време вкупно, неможам да чекам се скапав од фалење на моиве од интернет сум заработила и сеа ме напнуваат ме зафркаваат,
„е кај се парите нема пари значи ништо немаш заработено“ :mad:
http://img90.imageshack.us/img90/4033/tuy.jpg еве слика како е поточно :)
--- надополнето: 21 јуни 2013 во 01:51 ---
Abe nekoj da mi pomogne ako moze

za mesec dena ova mi e statistikata .... ima nekoj iskustvo so zemanje pari od ovie ? :)

Прегледај го приврзокот 64742
море од кај толку вјувс имаш а :D кажи ја финтатаа не биди скржав :p
--- надополнето: 21 јуни 2013 во 01:53 ---
Facebook почна да губи корисници и ајдеее почна да се рекламира на adsense:confused:
хахаххаах ќути, ама ПШТ барем си напраив 2-3 долара од таква реклама :P

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Не си го троши времето со адсенс. Мене ме банираа без никакво образложение. Нема фајде од таму.

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Абе овај пинов шо ми го бара ви стигна на домашна адреса или можам некако поинаку да го добијам ?

Untitled.jpg

Untitled 1.jpg Untitled.jpg

M

MiniTurtle

Гостин
Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Истово се прашувам .. -.- Колку време го чекаш?

Па пишуваше дека ќе ми стигнел во јуни па сеа излезе дека бил пуштен на 12 јуни .... пишуваше до 2 недели максимално .... ме интересираше дали може на друг начин да се добие тоа пинот

Член од
11 септември 2009
Мислења
323
Поени од реакции
55
Неможе на друг начин, мора да чекаш.. Ако ти бил пуштен на 12 јуни, негде накај 1/5/10 јули ќе ти стигне дома :)

RazerOptic

Admirable
Член од
10 ноември 2012
Мислења
170
Поени од реакции
125
Добро е како да ставам адсенсе на јутуб, пишува дека ова не е достапно во нашата земја?

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Абе дечки ова пинов шо го бараат ви стигна на адреса ? јас дочекав ама никако да стигне :(
Untitled.jpg

RazerOptic

Admirable
Член од
10 ноември 2012
Мислења
170
Поени од реакции
125
Ќе си ја смениш државата :DD
da doznav ama sea druga rabota me zanima :D
По колку се заработува со ова адсенс на јутуб, гледам има многу кој стават, Ме интересира колку може да се заработи од видео со милиони прегледи?
--- надополнето: 5 јули 2013 во 18:12 ---
Абе дечки ова пинов шо го бараат ви стигна на адреса ? јас дочекав ама никако да стигне :(
Прегледај го приврзокот 67391
Kje otidat 300 bona :D
A kako gi napravi?
Ako preku jutub kolklu pregledi ti trebat do 300 bona zarabotka ?

Член од
30 јуни 2008
Мислења
1.983
Поени од реакции
1.262
Има ли некој што користи некоја алтернатива на Адсенсе ?

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
da doznav ama sea druga rabota me zanima :D
По колку се заработува со ова адсенс на јутуб, гледам има многу кој стават, Ме интересира колку може да се заработи од видео со милиони прегледи?
--- надополнето: 5 јули 2013 во 18:12 ---

Kje otidat 300 bona :D
A kako gi napravi?
Ako preku jutub kolklu pregledi ti trebat do 300 bona zarabotka ?

над 100 000 + ти се околу 350 долари

Член од
20 февруари 2011
Мислења
146
Поени од реакции
60
над 100 000 + ти се околу 350 долари
Прво, браво за собраната сума, не знаев дека може со толку прегледи да направиш 100$, значи се исплати да закачаш добри видеа. Ако не е тајна, може ли да ми кажеш на која тема ти се видеата?

Да ти кажам дека дури дојдеш до тие пари, има доста да те зафркаваат. Прво чекај го пинот, може и повеќе од 1 месец да треба да ти стигне, после тоа за да ти стигне чекот планирај уште 2 месеци. Како и да е, ќе стигне. Јас веќе 2 3 години примам чекови од адсенс секој месец, и стигаат со доста големо задоцнување (некогаш повеќе од 30 дена). Имаш опција преку ДХЛ, ама ти одбиваат 15 ЕУР од чекот.

S

staycalm

Гостин
Луѓе знаете ли што се случува?! Ми се намалуваат од ден на ден кога одам во Analytics o_O до сега 10 долари ми снема.. Знае некој зошто е вака? :/

Член од
20 февруари 2011
Мислења
146
Поени од реакции
60
Луѓе знаете ли што се случува?! Ми се намалуваат од ден на ден кога одам во Analytics o_O до сега 10 долари ми снема.. Знае некој зошто е вака? :/
На Analytics не ја дава точната сума, затоа не гледај таму. Гледај на адсенс, таму е најточно.

Kajgana Shop

На врв Bottom