Абе си признава дека зборот му вреди колку една кофа гомна^^^
Јасно е тоа...Ама наводно не побарал писмено трансфер барање до клубот, туку тоа било разговор со САФ. Сега ќе прави се за да излезе од го*ната во кој сам влезе и прави се и сешто околу тоа.
Абе си признава дека зборот му вреди колку една кофа гомна
Јас и покрај сево ова сакам да остане во клубот пошо беше/е добар играч и може да те извади од кал со еден шут,но тоа не значи дека ќе го поштувам,кај мене ја има изгубено почитта и нема шо да думам за него ако остане супер ако не чао фала многу за се.
Јас па цело време мислев дека заради мене му паднала косатаПремногу се замараш (те) со работи кои што не ве засегаат вас. Освен вие самите што си создавате (не)потребни нервози.
Руни со 250те не му е гајле дали ти форумџијата budaletinka_r или било кој го поштова или не.
Фудбалот е само обична игра во којашто ти како фан или навивач, навиваш и посакуваш да победи твојот омилен тим.
Интересна шега, само доцна е ќе се рассонам, па затоа ќе се воздржам од долгометражно смеење.Јас па цело време мислев дека заради мене му паднала косата
Не беше последно. И не беше аФтогол.Koга ќе ми текне на афтоголот на Фил, последното коло 2007ма година мислам кога се решаваше шампионот и губевме 2-0. И фацата што ја направи и се фати за глава
Шо теј филмо бе?Не беше последно. И не беше аФтогол.
Интересна шега, само доцна е ќе се рассонам, па затоа ќе се воздржам од долгометражно смеење.
Пак исто, гајле му е на Руни кога со 250те илјади пак може да си насади коса.
Кој измени ги прај само САФ .. КОј играчи АХАХАХ . Ричардсон место Евра. Иглс на место на Солскјер..Шо теј филмо бе?
8:41
Не беше последно коло. Челзи играја со Болтон тоа ден. Јас, ти, Коста и Драган гледаме прво полувреме дека Драган. Челзи водаа, Манчестер губише ни са смејаа малце. На полувремето си одеме. Поточно, ти си оде, јас и Коста одеме дека мене у старта куќа да глејме. На крајта Манчестер тепа 2-4, Челзи играја 2-2. Са скина пцуејќи, а јас смеајќи. Може ќе ти текне сеа, не знам. У секој случај, ваа сезона последното коло го играјаме дома со Вест Хем, Тевез ка ни даде гол, ка на тепаа 0-1 и са спасија од испаѓајне. А Челзи играја 1-1 со Евертон мисљум, ама веќе беме прваци.Шо теј филмо бе?
8:41
колку да се најде у муабет, не му замеравај.