Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Обично нејкам да се мешам по други фан клубови,ама стварно многу ме интересира од кога Поли стана толку добар играч?Го зборите,мислиш фабрегас потпишал.Ај да сум во фан клубот на фиорентина/лацио,некако ке разберам...А и плус убаво се секавам како дел од вас се исмејаваа кога играчиштево дојде во Интер :)

Обично нејкам да се мешам по други фан клубови,ама стварно многу ме интересира од кога Поли стана толку добар играч?Го зборите,мислиш фабрегас потпишал.Ај да сум во фан клубот на фиорентина/лацио,некако ке разберам...А и плус убаво се секавам како дел од вас се исмејаваа кога играчиштево дојде во Интер :)

Па и не беше баш лош Поли у Интер.Ама незнам зашо не го задржаа мислам оти ги сменија тренерите имаше нешто причина,али не се секам

Исто како што вие се радувате за Икарди и Белфодил како да дошле Левандовски и Јоветич.
Не ја спомнувај Фиорентина од просеци и играчи од Лече, Виљареал и Џенова направија тим кој стигна до 4 место а можеа и 3-ти да бидат.
Поли кога го вратија во Сампдорија се сеќаваш некои фанови плачеа дека Морати бил скржав и не го откупил за 7-8 мил? Да не барам каде беа тие постови баш се сеќавам на ова.
Секако подобра опција е овој отколку да остане Фламини, се почесто да го гледам Траоре, или да дојде некој како Мудингаи и Гаргањо.

Flamini: "After 5 years, I expected a very different treatment from Milan. I will not sign the contract on these terms." Flamini: "If I will join Inter? I won't rule out anything." :icon_mrgr:

--- надополнето: 4 јули 2013 во 10:42 ---
CSKA Moscow might be willing to let Honda leave for €2m, according to GdS
Milan close to signing Andrea Poli in a co-ownership deal.
Milan have paid €1.3m + 50% of Salamon for 50% of Poli

Исто како што вие се радувате за Икарди и Белфодил како да дошле Левандовски и Јоветич.
Не ја спомнувај Фиорентина од просеци и играчи од Лече, Виљареал и Џенова направија тим кој стигна до 4 место а можеа и 3-ти да бидат.
Поли кога го вратија во Сампдорија се сеќаваш некои фанови плачеа дека Морати бил скржав и не го откупил за 7-8 мил? Да не барам каде беа тие постови баш се сеќавам на ова.
Секако подобра опција е овој отколку да остане Фламини, се почесто да го гледам Траоре, или да дојде некој како Мудингаи и Гаргањо.

Flamini: "After 5 years, I expected a very different treatment from Milan. I will not sign the contract on these terms." Flamini: "If I will join Inter? I won't rule out anything." :icon_mrgr:

--- надополнето: 4 јули 2013 во 10:42 ---
CSKA Moscow might be willing to let Honda leave for €2m, according to GdS
Milan close to signing Andrea Poli in a co-ownership deal.
Milan have paid €1.3m + 50% of Salamon for 50% of Poli

Koj тоа се радувал на Белфодил?Јас?А и плус и очекував по некој вака "интелегентен" oдговор како твојов.Како вмро и сдсм кога се критикуваат,и следи одговор - па и вие крадевте.Во случајов место да ми кажеш со што заслужи да го величате до небеса Поли,ти ми одговараш со белфодил и икарди.

Koj тоа се радувал на Белфодил?Јас?А и плус и очекував по некој вака "интелегентен" oдговор како твојов.Како вмро и сдсм кога се критикуваат,и следи одговор - па и вие крадевте.Во случајов место да ми кажеш со што заслужи да го величате до небеса Поли,ти ми одговараш со белфодил и икарди.

Па не нешто посебно но не е лош играч, лани во Сампдорија беше добар..а во средина ги имаме играчи што е далеку подобар од нив.

Poli na Milan ke dojde kako dobro zasiluvanje,ke igra so klasicen destruktivec,so plejmejker a samiot ke bide trkac koj ke pokriva golem del od terenot.Poli ne e plej igrac,za razlika od dosegasnite 'trkaci' vo Milan,Poli ima poveke tehnika,zna da deli visoki topki,igra koja Milan ke ja nametnuva so formacia so krilni igraci.sea ne e 'wow' igrac,ali vo ovoj sostav e dobredojden.mlad,ima perspektiva i prostor za napreduvanje,i imase solidna sezona vo Samp,koj bese eden od klucnite igraci.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta

Поли е далеку од току добар играч, ама кога ќе ти текне дека доаѓа на местото на Фламини или Траоре на пример неможе да не се израдуваш.
Плус сезонава беше еден од најподобрените играчи за ралика од минатата година. И на крај кога ќе ти текне дека Галијани купи играч на 4 јули, а не на 31 август и те како ќе се радуваш. :)

(има играно во Интер, значи неможе да биде лош кај нас)
:icon_lol:

Поли никој не го величи до небеса причитај се што е пишувано во фан клубот и зошто го чекаме со раширени раце.
1. Доаѓа на место на Фламини - играч без мозок и не се знае каков старт за црвен ќе направи, стар е 30 год.
2. Најдобра опција од оние што се спомнуваа како можна замена: Кучка, Мачка, ...
3. Млад е и според тоа што го играше кај вас и Сампдорија не е лош така ти изгледа ок е за сериа А.

Ти го споредувам со нив затоа што гледам и вие 3 месеци го спомнувате и величите Икарди и неговите 3 гола против Јувентус како да се очекувате некој екстра напаѓач.
Нели како ние што го величиме Поли. :icon_mrgr:
А имаше и едни пофални коментари за Белфодил за неговите каракатеристики.

Има играно кај вас...тоа значи дека има 70% шанси да успее во Милан... :D

XAXA.jpg
Екипа -СМРТ! Ова е ВРВОТ ! :pos: Сум се згазил од смеење коа ја видов прв пат сликава:LOL: , Констант,Мунтари,Траоре трио фантастико :cuc: ... а и јако се испаднати нема шо ,пази поглед :icon_mrgr:.

Галијани: Хонда е сеуште играч на ЦСКА

ако дојде Хонда ќе дојде во јануари тоа е сигурно.

Ќе дојде сега...на ЦСКА им одговара да земат 2 милиони...тоа е боље него ли ич....

Остај шо нив им одговара, во јануари му истекува договорот а Галијани тоа ќе го искористи и ќе го зеде фрее.

Остај шо нив им одговара, во јануари му истекува договорот а Галијани тоа ќе го искористи и ќе го зеде фрее.
ако бараат повеќе од 2 милиони тогаш да ќе го земе во јануар..али ако прифатат 2 сега ќе го земе... :) знае галијани со праи... :)
--- надополнето: 4 јули 2013 во 16:16 ---
иначе и официјално неста се пензионираше...мислам дека треба му се даде тренерско место во милан...доста ќе помогне... :) и пак фала му за се ... :)

еден Валеро вреди колку цел тим на интер;) а засилувањава ваши досеа :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom