Љубов на македонски начин

• Креатор на темата Креатор на темата Exclusivux
  • Време на започнување Време на започнување
P5ORDUK.gif

И за што треба да се дискутира на темава? зошто за смешни не се ич смешни сликите :oops:

И за што треба да се дискутира на темава? зошто за смешни не се ич смешни сликите :oops:

Покварена младина друже ,,,, глеадај и тупај си ја глата

Покварена младина друже ,,,, глеадај и тупај си ја глата
Сите зборат како женските биле дигнати и лоши, ама како што се гледа на сликиве има и лоши и покварени мажјаци кои лошо ги третираат своите девојки.

Сите зборат како женските биле дигнати и лоши, ама како што се гледа на сликиве има и лоши и покварени мажјаци кои лошо ги третираат своите девојки.

За такви глупачи и ова им е малце

јас на сликиве само гледам обострано глупирање а не нееднакво третирање на двата пола.

Прат им имејл на Фемина, мора да се реагира на вакви малтретирања и понижувања на понежниот пол, ја прелеаа чашата немаат усул...

Можеш и пм на Anfem да и пратиш пп. Како не им е срам само не ми е јасно :S

Прат им имејл на Фемина, мора да се реагира на вакви малтретирања и понижувања на понежниот пол, ја прелеаа чашата немаат усул...

Можеш и пм на Anfem да и пратиш пп. Како не им е срам само не ми е јасно :S
Поентата ми беше: и од машките и од женските има нелуѓе. Грешно е да се вели жените биле лоши а мажите не или вајс-верса.

Поентата ми беше: и од машките и од женските има нелуѓе. Грешно е да се вели жените биле лоши а мажите не или вајс-верса.

Бре што поента, од сите нас подобри луѓе постана, после темава.

Со тие слики баш ја имаш доловено поентата, секоја чест.

:pos:

тролот со олдскул фризурата ? дуплијузеромг

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom