Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Можеби ставиле дрога во "дрогата".Можеби е некоја лоша дрога![]()
И за што треба да се дискутира на темава? зошто за смешни не се ич смешни сликите![]()
Сите зборат како женските биле дигнати и лоши, ама како што се гледа на сликиве има и лоши и покварени мажјаци кои лошо ги третираат своите девојки.Покварена младина друже ,,,, глеадај и тупај си ја глата
Сите зборат како женските биле дигнати и лоши, ама како што се гледа на сликиве има и лоши и покварени мажјаци кои лошо ги третираат своите девојки.
јас на сликиве само гледам обострано глупирање а не нееднакво третирање на двата пола.Сите зборат како женските биле дигнати и лоши, ама како што се гледа на сликиве има и лоши и покварени мажјаци кои лошо ги третираат своите девојки.
Сите зборат како женските биле дигнати и лоши, ама како што се гледа на сликиве има и лоши и покварени мажјаци кои лошо ги третираат своите девојки.
Поентата ми беше: и од машките и од женските има нелуѓе. Грешно е да се вели жените биле лоши а мажите не или вајс-верса.Прат им имејл на Фемина, мора да се реагира на вакви малтретирања и понижувања на понежниот пол, ја прелеаа чашата немаат усул...
Можеш и пм на Anfem да и пратиш пп. Како не им е срам само не ми е јасно :S
Поентата ми беше: и од машките и од женските има нелуѓе. Грешно е да се вели жените биле лоши а мажите не или вајс-верса.
Со тие слики баш ја имаш доловено поентата, секоја чест.Поентата ми беше: и од машките и од женските има нелуѓе. Грешно е да се вели жените биле лоши а мажите не или вајс-верса.
Не е битно што сум доловил. Тука сме за добро да се изнасмеемеСо тие слики баш ја имаш доловено поентата, секоја чест.
![]()