Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.765
Поени од реакции
20.485
Договрен е овај бе, ќе видите среда или четврток на manutd.com

Некој швеѓанец на форумов да не ви се наоѓа?

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.721
Поени од реакции
9.441
Eпа кога не знаеја нашите да си платат клаузулата кога се договорија со него. Ќе преговарале со Барса, демек они ќе спијат и нема во меѓувреме да се обидат да го убедат да остане. Сепак, ќе видиме во петок. (а требаше задутре, упм)
Нема врска околу тоа со преговорите. За што ќе преговараат нашите кога планиравме да ја платиме откупната клаузула?? Прво треба да се понуди на клубот, па потоа да се преговара со играчот, во спротивно се работи за прекршок и може да се јаде суспензија за трансфери. Фала богу не сме толку непрофесионалци во тој поглед. Нашите им имаат дадено до знаење на челниците на Барса дека се спремни да ја платат клаузулата и да преминат на преговори со играчот, па знаејќи дека во Барса се ближат претседателските избори Росел во моментов е спремен да му понуди чудо на Тиаго и да го искористи тоа како поен во претседателската трка.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
Нема врска околу тоа со преговорите. За што ќе преговараат нашите кога планиравме да ја платиме откупната клаузула?? Прво треба да се понуди на клубот, па потоа да се преговара со играчот, во спротивно се работи за прекршок и може да се јаде суспензија за трансфери. Фала богу не сме толку непрофесионалци во тој поглед. Нашите им имаат дадено до знаење на челниците на Барса дека се спремни да ја платат клаузулата и да преминат на преговори со играчот, па знаејќи дека во Барса се ближат претседателските избори Росел во моментов е спремен да му понуди чудо на Тиаго и да го искористи тоа како поен во претседателската трка.
Абе нели викаа дека нема да се плати клаузулата, туку ќе преговараме со Барса и ќе ја платиме цената што ќе ја договориме. А со Тиаго во меѓувреме да речеме орален договор сме направиле. :D

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
И Кики наш викаше i love united пред да си оди па никому ништо :D

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.233
Поени од реакции
349
^^
Наводно Барса му нуди нов договор. Затоа се затишија и работите околу него, така да ништо чудно да си остане во Барса.
Graham Hunter@BumperGraham
3h
@Adrian_B_Nash whether they have substance or not I don't know. But FCB have consistently briefed that they won't offer him better deal

Twitter today is full of a rumour that Thiago is set to stay at Barcelona after receiving an offer to double his money. It sounds quite similar to something we covered yesterday, a Twitter rumour gone a bit crazy. The two main accounts Tweeting the 'news' are @CentreTransfer and @DeadlineDayLive, that may sound like nothing, just some Twitter accounts spreading false rumours, but combined they have close to 300,000 followers which means the story has now spread like wildfire and become something of a 'fact'.
Both accounts say they have got the information from Spanish newspaper AS. Obviously the first place to check to see what truth was behind the reports was AS. So we did, expecting a huge front-page spread we found a story about the Spanish national team instead. Nothing on page 2 about Thiago, page 3, 4, nothing in the newspaper at all about the player being close to agreeing new terms with Barcelona.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Абе нели викаа дека нема да се плати клаузулата, туку ќе преговараме со Барса и ќе ја платиме цената што ќе ја договориме. А со Тиаго во меѓувреме да речеме орален договор сме направиле. :D
Pogresno si razbral. Pod pregovaranje se misli deka ke gi informirame deka ke ja platime klauzulata, a ne skrisum da se dogovarame i da ja platime kako Bayern so Götze.

I se e dogovoreno od nasa strana, do igracot e ostanato da odluci a toj e na odmor. I ne citajte mnogu Twitter, rekov, sekakvi klovnovi ima.

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Dolgo e letovo,ke se prosiri sapunicava.Stom ne sakaat da si ja zavrsat rabotata na pobrz a voedno legalen nacin,neka cekaat.. :)

P

parvati

Гостин
пишујте још екстра сте ми читам ве нон стоп и ја сам фан на јутајтед : ) сфе инфо од ваз га црпу, сфака чаз фанови ! : )
поздраф нездраф Кики кд тк ке се врати ке видимо сфи

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.691
Поени од реакции
21.182
нека го шитнат смрдежов , неќу више да го видам !!!!!!!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Кагава ќе го крати одморот, Бутнер работи екстра часови во теретана а Руни вчера сам испил литар пиво на Гластонбери концертот.

Јас мислам Фергусон е крив што го оставаше на клупа.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Го видовте ова на официјалната? Даваат 100парчиња од тревата на Олд Трафорд

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
1. Manchester United will triple Thiago's salary to 140000 euros a week, if the move is completed.MUFC give a stunning 7.2 million euros a year to Thiago.

2. @barcastuff: MUFC have agreed terms with Thiago after talks with his representatives.

3. Today is David Gills last day as the Chief Executive of Manchester United. All the best for your future.

4. The Telegraph claims that Rooney's future is from decided and all options remain open. Final decision to be concluded by this week.

Ова од фб, да има за што да се зборува. :D Само малце преголема е таа платата за Тиаго, ама ај.

П.С. Не ли би требало ова да е последен ден на Ферги како менаџер на Јунајтед? Па од утре превзема Мојс. :)

Кантона ис Бек

Mиљонерче
Член од
23 февруари 2010
Мислења
1.385
Поени од реакции
905
1. Manchester United will triple Thiago's salary to 140000 euros a week, if the move is completed.MUFC give a stunning 7.2 million euros a year to Thiago.

2. @barcastuff: MUFC have agreed terms with Thiago after talks with his representatives.

3. Today is David Gills last day as the Chief Executive of Manchester United. All the best for your future.

4. The Telegraph claims that Rooney's future is from decided and all options remain open. Final decision to be concluded by this week.

Ова од фб, да има за што да се зборува. :D Само малце преголема е таа платата за Тиаго, ама ај.

П.С. Не ли би требало ова да е последен ден на Ферги како менаџер на Јунајтед? Па од утре превзема Мојс. :)
На хартија да, ние сметаме како последен ден на денот кога последен пат беше на нашата клупа. Инаку да, Мојс од утре официјално на клупата :)

Kajgana Shop

На врв Bottom