Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има ли некој искуство со Peugeot Jet Force, нека каже некоја информација потрошувачка, забрзаување, максимална брзина која му е, сакам да земам Пежо или пак можда некој ке предложе нешто подобро ?
не видов да има уље од преносот искрено... позади беше чист моторот само ти викам имаше на тркалото и на браникот и некои капки се појавија ПОД алансерот... молам бога да е само со каишот.. ме буни сега Kostur123 што вика изгорени вентили... кога го кренав на штендер моторот тој си работеше и на мала и на голема гас нормално ама задното тркало не вртеше.... а ти шо викаш запчаници да сум сјебал.... на кои запчаници мислиш?
ке одам сеа за пол саат да да видам што се десило поточно - го имам стариот каиш за резерва колку да стигнам до дома па после ке му барам чаре..
инаку за дефектот сам сум си крив потполно надоле ме акнаа будалите и како што се улетав јас дадов гас уште малце па искрено моторот и над 8 000 отиде некаде околу 8600/8800 скоро 9 ке фатеше...
најкриво од се ми е што не ми се сјеба по успоните на толку терет туку надоле се сјеба... у пичку матер !!!
П.С - да не знаете некој да има 4 тактен мотор за продавање БЕЗ МАШИНА?
mislev na zapcite na kaisot so se. Tie bea smeleni a u prenosot se e ok. Sabota zdravje ke otvaram masina da vidam sto e so blokotЛично искуство немам, ама знам дека повеќето се жалат на нив поради тоа што скоро сите што имаа таква веспа им се расипа Injection па или мораа да ги шитнат за делови или да дадат уше хх пари за да ги направат на карбуратор, боље откажи се од него да не лупаш глава
--- надополнето: 24 јуни 2013 во 12:16 ---
Мислам на запчаниците што се у преносот, нели на едниот стои ламелата, а на другиот тркалото, иначе имам ја за продавање скутер 50 cc со машина све комплет, види ПП..
Misl
mislev na zapcite na kaisot so se. Tie bea smeleni a u prenosot se e ok. Sabota zdravje ke otvaram masina da vidam sto e so blokot
Не мисли он на тоа, ти текнува на двотактните дека под седиштето има од лева и од десна страна гумичка и по еден федер, размисли ќе ти текне
--- надополнето: 20 јуни 2013 во 02:00 ---

A da znaes ti nekoj da isprava bandasi za motor i so pari kosta toaДа не знаете некој да лепи гуми тубелес ? ама не само чеп да и стаи, него убаво да ја залепи, ми имаат кажувано за некој од аеродром, некој друг има што праи вакви работи ??
A da znaes ti nekoj da isprava bandasi za motor i so pari kosta toa

Mojava e dobra ama bandasot baca izgleda inace masinata ja rasklopiv i sega e u zavrsna faza na sklapanje... kako sto rekov kais smeniv diktoni komplet zemav rolni polesni 5ki zasto so 6kite slab start imase... uz spat smeniv lance i lizgaci za lance posto bea izedeni... lanceto u sredina imase skrseno 5 6 limcinja sto gi drzat karikite zaedno i zategac za lance smeniv posto se skrsilo edno kjose i toa... 2000ki otidoa... da dosklopam masinata pa ke vidime kako ke se ponasa za ponataka... inace dwfektot so prskanjeto na uleto bilo visak ulje...Немам поима, мојава не ми се фрла Sava е па за тоа ја лепам, не знаете никој ?![]()
Гледај понатака да не дигаш 8.000 обртаи за да ти трае машината.Mojava e dobra ama bandasot baca izgleda inace masinata ja rasklopiv i sega e u zavrsna faza na sklapanje... kako sto rekov kais smeniv diktoni komplet zemav rolni polesni 5ki zasto so 6kite slab start imase... uz spat smeniv lance i lizgaci za lance posto bea izedeni... lanceto u sredina imase skrseno 5 6 limcinja sto gi drzat karikite zaedno i zategac za lance smeniv posto se skrsilo edno kjose i toa... 2000ki otidoa... da dosklopam masinata pa ke vidime kako ke se ponasa za ponataka... inace dwfektot so prskanjeto na uleto bilo visak ulje...
Haha fala na sovet prijatel sega do 7500 i onaka tolku e maksimum na ramnoГледај понатака да не дигаш 8.000 обртаи за да ти трае машината.
Mojava e dobra ama bandasot baca izgleda inace masinata ja rasklopiv i sega e u zavrsna faza na sklapanje... kako sto rekov kais smeniv diktoni komplet zemav rolni polesni 5ki zasto so 6kite slab start imase... uz spat smeniv lance i lizgaci za lance posto bea izedeni... lanceto u sredina imase skrseno 5 6 limcinja sto gi drzat karikite zaedno i zategac za lance smeniv posto se skrsilo edno kjose i toa... 2000ki otidoa... da dosklopam masinata pa ke vidime kako ke se ponasa za ponataka... inace dwfektot so prskanjeto na uleto bilo visak ulje...
Posleden pat koga merev ulje imase epteeeeen malce i ja mu dostaviv ama posto topla bese masinata i uljeto bilo krenato i ja visak imam staeno... toa e toa sea so 5ki rolni mn podobro ide samo malku krajna izgubi...Жити се бе.. од кај вишак уље ?