Како да се започне Фејсбук разговор?

Hiryu

H+
Член од
5 мај 2013
Мислења
674
Поени од реакции
848
Дали е добро преку интернет да се договораат состаноци пр. На кафе. Ке ве замолам за една работа дали некога на фејзбук ви се дисило да видите добра женска?? Ке ја аднете таа ке ве прифати и сега ме ентересира какви ви се првите моабети за да се договорите за состанок??

Дете се тоа се случило но не се десило.

Види типката е горе-долу твоја возраст значи она слуша музика има омилени филмови така да многу е лесно да започнеш муабет односно конверзација или на пример она е онлајн и става песна(или инфо дека го гледала Ране и и се допаднал) и истата песна тебе ти се допаѓа, арно ама ти знаеш песната кој ја напишал, зошто и како и ќе и го пишеш тоа, истото важи за книги, списанија и сл.

И( на крај краеви она сака тоа што ти имаш а и ти сакаш тоа што она има така да + и - се привлекуваат природно освен ако нешто не е во ред.

П.С Дај жити се престранете со тролање и шалење ебаго.

Ова е резултат на преродбата во 100 чеко*и сосе манифе4стот и инвестициите во образванието.

kjara

Самовилата
Член од
1 март 2007
Мислења
666
Поени од реакции
1.424
Почни и некои глупи муабети у стилу „здраво, како си, што правиш, итн итн.
И после некое време кажи и „Девојко, позната си ми од негде, да не беше ти за Нова Година у Маврово?“
Она ќе ти каже „Не.“.
И ти на тоа кажи и „И јас не бев значи од таму се знаеме.“ :icon_mrgr:
Ќе ти упали гарант пошто сите женски сакаат машки со смисла за хумор.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Почни и некои глупи муабети у стилу „здраво, како си, што правиш, итн итн.
И после некое време кажи и „Девојко, позната си ми од негде, да не беше ти за Нова Година у Маврово?“
Она ќе ти каже „Не.“.
И ти на тоа кажи и „И јас не бев значи од таму се знаеме.“ :icon_mrgr:
Ќе ти упали гарант пошто сите женски сакаат машки со смисла за хумор.
Не му прај така. Што ако му рече дека била у Маврово. Ќе се збуни и ќе незнае после он кај требал да биде.

kjara

Самовилата
Член од
1 март 2007
Мислења
666
Поени од реакции
1.424
Не му прај така. Што ако му рече дека била у Маврово. Ќе се збуни и ќе незнае после он кај требал да биде.
Ќе се збуни и ќе рече „Заеби со ова, дај тоа со саатот да ја прашам колку е.“ :icon_lol:
А има една кумановска финта
- Девојко знаеш да рачунаш?
- Знам.
- Епа рачунај дека идемо на кафе.

M.O.P.

Niggaz were born to kill
Член од
27 јануари 2012
Мислења
1.435
Поени од реакции
1.305
абе прави се дека сте фатени
и пишувај и еј како си помина вчера мене ми беше преубаво ова она
и после речи и
сакаш вече исто пак ке те земам у 8 саат од одма чекај ме :eek:

Man-ce-ster

fanatic
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
707
Ako sakas malku pokreativen da bides, simni i nekoja slika nejzina i sjebi ja u fotosop, naprai ja smesna ili dodaj se i tebe na nea, posle pastiraj ja kako link i zamoli ja da ti ja lajkne za nagradna igra demek..Koa ke se vidi u nekoja sjebana varijanta - sakala nejkela mora da produzi so muabet..
Funkcionira 100% :rolleyes: Samo psssst ova mi e patent..

Hiryu

H+
Член од
5 мај 2013
Мислења
674
Поени од реакции
848
Ako sakas malku pokreativen da bides, simni i nekoja slika nejzina i sjebi ja u fotosop, naprai ja smesna ili dodaj se i tebe na nea, posle pastiraj ja kako link i zamoli ja da ti ja lajkne za nagradna igra demek..Koa ke se vidi u nekoja sjebana varijanta - sakala nejkela mora da produzi so muabet..
Еј и јас сум за Манчестер али педерски финти не користам.

O

onlya

Гостин
А практичен дел камо вака само теоретски ништо не бива. :D

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
nk81223389(1).jpg
Еве го бе. Средив. Сеа као да и ја пратам ?

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Zdravo be.
Koj vika zdravo.
Baska, debilno e da pises na bilo koja ako predhodno ne se "lajkate". Sliki, pesni, statusi...
Treba da ti lajkne i taa nesto, otkaj znaes deka ke tivrati mozda ne i se svigjas.
Kaj mene uvek palat likes. Poke nikako. Poke go koristam za poke wars so jerks kako jonze <3
Muabet = :)
Tie pokreativnite iskacaat so frazi nekoi funny pa vredni se za muabet radi humorot :)

O

Orion.

Гостин
Дебилно е да упознаваш девојки на фејсбук и воопшто, на нет. Запознај ја во живо, ко секој нормален човек.

C

cige

Гостин
Еден постар комшија многу курви дупи, и ние како деца го прашуваме како ги врзува и тој вели:"тебе кога ти се јаде како и бараш леб на мајка ти, така и јас"

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.924
Поени од реакции
11.305
Zdravo be.
Koj vika zdravo.
Baska, debilno e da pises na bilo koja ako predhodno ne se "lajkate". Sliki, pesni, statusi...
Treba da ti lajkne i taa nesto, otkaj znaes deka ke tivrati mozda ne i se svigjas.
Kaj mene uvek palat likes. Poke nikako. Poke go koristam za poke wars so jerks kako jonze <3
Muabet = :)
Tie pokreativnite iskacaat so frazi nekoi funny pa vredni se za muabet radi humorot :)

дај фб, исто размислуваме :D

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Дебилно е да упознаваш девојки на фејсбук и воопшто, на нет. Запознај ја во живо, ко секој нормален човек.
Не гледам никаква голема разлика и ништо дебилно, ниту ненормално во тоа да ја запознаеш некоја личност на нет.
Напротив ќе го знаеш барем нивото на писменост и изразување на една личност.
Мислам да се разбереме дебилно е да одиш и рандом да бираш личности по слика од профил и да ги канеш на дејт, но ако со некоја личност се сретнувате во некоја група за заеднички интереси на фејсбук и низ разговор се запознаете не гледам ништо лошо да ја поканиш на дејт ако сте станале пријатели.
Сигурно повеќе ќе знам за една личност кога со неа сум дискутирал на фејсбук, форум или пак некој друг социјален сајт, отколку да ја сретнам рандом во некој локал.

Kajgana Shop

На врв Bottom