Легализирање на марихуаната?

• Креатор на темата Креатор на темата Штрудла!
  • Време на започнување Време на започнување

Да се легализира Марихуаната во РМ ?

• Вкупно гласачи
    435
Која трговија на големо бе куртон.
Од едно стебло, 20 грама во месецот е трговија на големо?
И кои деца бе?
Децата ќе имале што да пушат...
Сеа немаат што да пушат?
Ти сфаќаш дека денес у трафика моеш гане да средиш?
У секој момент можам за помалце од 10 минути да ти најдам што кур сакаш.
У градов е полесно да најдеш дрога од јојо.
Кај живеете вие бе? На кој свет сте?
Па имаат шо да пушат не викам не и ај да не се вреѓаме сеа, зборот ми беше дека можат да направат огромни насади со марихуана ако најдат некоја дупка во тој закон. И после легални нарко босови ќе имаме, а цело време се збори демек борба против организиран криминал и нелегална трговија со наркотици.. дај молим те

Па имаат шо да пушат не викам не и ај да не се вреѓаме сеа, зборот ми беше дека можат да направат огромни насади со марихуана ако најдат некоја дупка во тој закон. И после легални нарко босови ќе имаме, а цело време се збори демек борба против организиран криминал и нелегална трговија со наркотици.. дај молим те

Нема везе...
Ќе завршиш и ти средно некад..

Искрено, ако ова му овозможува на човек со болки да му се олесни колку толку, не гледам што ви смета тоа. За дилање и шверц, и вака и така се прави.
Многу подобро отколку тромадоли и остали легални дроги кој се екстремно зависни,нели ?

Чешка ја легализираше марихуаната за медицински цели

Jaс се надевам дека на 4.20 оваа година ке се собереме барем 100 уживатели на марихуаната во нашиот главен град! Доволно е само да се извадат неколку транспаренти и да види јавноста дека постоиме и ние, дека не сме извалкани наркомани туку интелектуалци, одговорни граѓани и родители !
Ако може да има Парада на Гордоста (педерлааната), Мојата гордост е Марихуаната!

Murany,
Dobar i srecen den...

Celta mi e marihuanata - konsumirana kako crno maslo = e lek za okolu 500. bolesti...

Dali preku pusenje ili preku pienje, na bilo kakov sobir treba da se istaknat poozitivnite karakteristiki: - na povrsina od 60 x 60 metgri godisno se dobivaat 11,5 toni suva marihuana. So posebni razreduvaci na kraj ostanuvaat 3.600 litroa gorivo za avtomobil i greenje na trisobe\n stan - namesto greenje so drva...
Posledici - golem sumski golet...

Еден другар го фатиле со еден цел џоинт и еден отпушок,приведен во Кисела Вода станицата.Му кажале 99 посто прекршочна пријава,а во записник е внесен само целиот џоинт.Сам бил,му кажале тоа е добро,зашто нема да поднесат пријава за продавање,туку наводно само ќе го внеле во евиденција како уживател.Што го чека другарчево,знае ли некој?
Не ми се верува,за џоинт ги малтретираат луѓево:tapp:

Еден другар го фатиле со еден цел џоинт и еден отпушок,приведен во Кисела Вода станицата.Му кажале 99 посто прекршочна пријава,а во записник е внесен само целиот џоинт.Сам бил,му кажале тоа е добро,зашто нема да поднесат пријава за продавање,туку наводно само ќе го внеле во евиденција како уживател.Што го чека другарчево,знае ли некој?

Ништо посериозно може и казна од неколку стотини евра.

Добро е што го ставиле како уживател на опојни дроги значи сликан е и сега јебига имаат и слика и позната фаца ќе им биде.

Ако не дила, не прави ништо нека нема мака.

Не ми се верува,за џоинт ги малтретираат луѓево:tapp:

Ако разбираш што е закон ќе ти биде јасно, него добро би било ако поминал со малку ќотек(место многу).

Јас знам една екипа ја фанаа во ******* исто со Една двојка само, ама екипата имаше повеќе но додека дел беше во станица под добра терапија некои нефатени исчистија и така сега има само пријава а првиов три часа беше добро тепан, а другиот помалку додека третиот(третата) попуш(т)и да не ја кажат дома:vozbud: и беше тепана ич бидејќи кажа се-женско беее:)

Друга работа дај не кукајте оти колку има толеранција од МВР кон уживателите на марихуана секако мислам нема кај друга полиција бидејќи знаат они и пак ве оставаат затоа не кревајте глас.

Алфи го фатија??

Ако не олупени семките ќе % од тие семки ќе пораснат во стебленца, секако доколку условите константно останат поволни. ;)

Иии, нормално после од пораснатите лисја ќе си правиш свежо „песто алла канапа“... со шпагети како иде... м м м :))))

:sneaky:
мене ми е за да го наместам комшијата , дека садел марихуана :pos:
Типоф е поп :pos:

Само не ми е јасно , илегално е да садиш , а семево многу лесно можиш да го набавиш .

сеуште чекам да чујам дали конечно ќе ја легализираат марихуаната во франција.рекоа неколку недели пред неколку недели и нема ништо сеуште

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom