Го видов твојот пост, сите филмови шо се у темата ќе ги проверувам
12 ангри мен уште порано не го догледав, а аноун - добар. Другиве два имаат Хорор на имдб, а не гледам хорори
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
12 ангри мен уште порано не го догледав, а аноун - добар. Другиве два имаат Хорор на имдб, а не гледам хорори
Го изгледав Бартон Финк, и да ви кажам право не сум ни сигурен колку прашања имам во врска со истиот. Ме поремети филмов ништо не разбрав. Изгледа утре пак ќе треба да го глеам.
Anyway, од тие што ги немав изгледано и ги изгледав у последно време...
rear window - onaka
hard candy - mnogu dobar
glengarry glen ross - onaka
phone booth - dobar
bronson - dobar
the road - dobar
cube - mnogu dobar
panic room - onaka
uknown - dobar
five fingers - dobar
Не ми е нешто многу гајле за Алек колку што ми е за СпејсиГо имаше во дискусија за филм, еве од овде почнува. Малку сиромашна дискусија затоа што филмот заврши со 5-6 поста ама вреди да ги прочиташ, едноставно колку да видиш другите како го доживеале...
Сакаш од понеделник сабајлечки да ти мрчам на постов?![]()
Болдираните си ги потценил, особено за Гленгари Глен Рос да речиш дека е онака, грев на Алек Болдвин му пишиш.
Црвениот болд - Филмот мислам дека секоја вечер го даваа на А1 последните 5-6 години.
Еј го гледаше Rope на Хичкок? И тој е во темата.
Не ми е нешто многу гајле за Алек колку што ми е за СпејсиГреота да потценувам филм со него, ама тоа е..
Го немам гледано, ќе го гледам и тој (actually сите од темата и сега што ми ги предложија), ама до сега се што имам изгледано од Хичкок ми било онака
Вкус, џимеј, вкус...не смееш да хејташ сега![]()
Тоа „се“ се само два филма (rear window и dial m)Абе мене за тебе ми е...Rope мислам ќе го задоволи твојот (не)вкус.
Еве сеа викаш се од Хичкок ти било онака... А Vertigo е онака?
Бонус ако не сум го спомнал на темата, ексклузивен предлог, двајца се во една соба, и тоа Депардје и Полански и кога ќе ги споиш што добиваш? Одличен филм. Не знам @VLJ дали го гледал, иако ќе го прочита мислењево да го пингнам онака...![]()
да предложите некој авантуристички филм со патувања.. нешо ко Euro Trip, мада неморат да е комедија