Паралија или Олимпик бич?

• Креатор на темата Креатор на темата Marvin
  • Време на започнување Време на започнување
лани со друштво заминавме на 21. јули и 2 сати баравме смештај таму.. најдовме за 35евра 3креветен апартман, а бевме 4ца па се стеснавме некако и многу евтино и прејако си поминавме :D а и тие србинките се топ, така да дефинитивно паралиа е полн погодок :P

а треба да резервирам одовде или се наоѓа лесно смештај?

Да не знае некој агенција, или приватен превоз за Паралија, за враќање на 5-10 денови? Сите што ги најдов по агенциите се враќат за 7 денови,

Да не знае некој агенција, или приватен превоз за Паралија, за враќање на 5-10 денови? Сите што ги најдов по агенциите се враќат за 7 денови,

JK Travel Битола имаше понуди за 10 дена. Јас беф минатата година и топ си поминаф :D
Ти се чини Битола си само шо имаш море и србинки :D

JK Travel Битола имаше понуди за 10 дена. Јас беф минатата година и топ си поминаф :D
Ти се чини Битола си само шо имаш море и србинки :D

Прашав таму на 7 дена одиле :( Друга информација некој?

Има ли млади на Парајлија во шпиц периодот има ли добри журки за млади како се цените за смештај ме интересира :) и плажите какви се

Има ли млади на Парајлија во шпиц периодот има ли добри журки за млади како се цените за смештај ме интересира :) и плажите какви се

Плажите не се лоши, има 3-4 големи дискотеки и има многу млади. местото е измислено за млади поточно :D

лесно да се наоѓа, не баш, како ти е среќата така.. ние баравме едно 40тина мин ама ни се исплатеше :cool:
--- надополнето: 23 јуни 2013 во 00:58 ---

лесно да се наоѓа, не баш, како ти е среќата така.. ние баравме едно 40тина мин ама ни се исплатеше :cool:

Мои комшии штотуку се вратија од Паралија и таму било изгор скапо.Многу поскапо него лани.Бад д веј се работи за прилично ситуирани луѓе

Мои комшии штотуку се вратија од Паралија и таму било изгор скапо.Многу поскапо него лани.Бад д веј се работи за прилично ситуирани луѓе

преку агенција беа или како ? :D

пошто се пензионери мислам дека со агенција биле.рекоа дека све е оскапено од лани,дури и онаа евтината гардероба која се продаваше пред продавниците(оние по едно парче од секој модел)

пошто се пензионери мислам дека со агенција биле.рекоа дека све е оскапено од лани,дури и онаа евтината гардероба која се продаваше пред продавниците(оние по едно парче од секој модел)

абе пензионери во паралија...

до пред некоја година Паралија беше омилено место на пензионерите.Изгледа србите ја направија `перестројката`

^ дај не заебавај од ко знам за паралија одат млади само до кај 25-26 години :D

тие си ги гледал,на `другите` не си обраќал пажња.јас сум одел таму кога тој регион се викаше Северна Грција:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom