Curious
пичкин дим
- Член од
- 24 јули 2007
- Мислења
- 1.653
- Поени од реакции
- 1.899
мала печатна грешка , копчето за големи букви е заглавено![]()
Не јади бурек, имаш два шифта и капс лок, што ти е заглавено? Освен мозокот?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
мала печатна грешка , копчето за големи букви е заглавено![]()
А зошто ти ја уништуваш темата се глупости? Добро де се кажа еднаш не треба по 100 пати истото.Не јади бурек, имаш два шифта и капс лок, што ти е заглавено? Освен мозокот?
Кога бев на одмор во странство една Германка ме праша дали Македонија е остров ...
Ме фати во тесно, па и реков да.
Иако јас тоа го гледам повеќе како срам за нив, отколку за мене. Јас ги знам сите европски земји и нивните главни градови .. за општа култура се работи, срамота е да си европеец а да не знаеш за постоењето на одредени држави во Европа
А вие, знаете каде е Хекла?
ти срцка си опседната -да си побараш стручна помош-ова ти е добронамерен советСамо немојте да го праќате cool@ да не промовира, бидејќи ситуацијата ќе биде следна :
- Was denkst du über Mazedonier denken ?
- Schlechte Witze.
Ова е пред се доказ колку е мизерно образованието и општата култура на Западњаците а богами и на Истокот. Ова се луѓе кои знаат за светот онолку колку што слушнале за некои работи во своето најблиско опкружување и општество, и да не ве чуди што незнаат каде е Македонија, не сме ние криви за тоа. Има и Македонци што незнаат каде е Германија или Франција или САД, туку само слушнале муабети за тие држави и ги знаат само на име, другите детали воопшто не им се познати.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta