Група на Грдите Кајганџии и Кајганџики ...

• Креатор на темата Креатор на темата PIRATIC
  • Време на започнување Време на започнување
Многу скапи тоа капачињата јас цело кесе пивски капачиња имам па едвај 1 евро вредат :D
--- надополнето: 22 јуни 2013 во 13:27 ---

Ја познавам над 10 години и знам како дише, а и зошто греота? Не и правиме ништо лошо. Само мала проценка хехе
Како зашто па не е убаво така како би ти било тебе таа истото да ти го правеше :) и да не правиме од играчка плачка дај да ставам уште некоја слика само се надевам тука ќе останат да не ги сретнам некој ден на фејбук :)

Како зашто па не е убаво така како би ти било тебе таа истото да ти го правеше :) и да не правиме од играчка плачка дај да ставам уште некоја слика само се надевам тука ќе останат да не ги сретнам некој ден на фејбук :)
Нека го прави истото и за мене, гајле си немам. Јас знам дека не сум којзнае што на изглед ама ич увце не ме боли за тоа. Кој што сака нека збори и нека се зафркава јас огуглав на тоа :). Ти стаса приватната порака?

Нека го прави истото и за мене, гајле си немам. Јас знам дека не сум којзнае што на изглед ама ич увце не ме боли за тоа. Кој што сака нека збори и нека се зафркава јас огуглав на тоа :). Ти стаса приватната порака?
да да сега ќе видам а ти стави некоја слика од тебе не само од женска ти :)

Епа вака искрено малку се мислев за оваа слика пошто не е за во јавност но па кога ќе размислам подобро ја имав ставено на hi5, tagget (ако беше така), myspace, facebook за кратко, топ мк и кај ли уште не па зашто да не е и тука. :) Иначе тоа е мојата прва слика сликана во веце :rolleyes: и е катастрофа :D на 15-16 години сум била
v5CIWk172439-02.jpg

тука кузнај што изводам :pos:
ABCD0004.JPG

уште една
DSC00649.JPG

Нова година 2008
NYWphZ878949-02.jpg
уште овие и доста се ќе ме урочате :pos:
slika1797.jpg

slika1628.jpg

DSC00667.JPG
--- надополнето: 22 јуни 2013 во 14:01 ---
Ќе си оставиш уште кога ќе почнеш да ја сечеш тортата :D
хахаха не не ја само ги јадам тортите не ги сечам :D

Епа вака искрено малку се мислев за оваа слика пошто не е за во јавност но па кога ќе размислам подобро ја имав ставено на hi5, tagget (ако беше така), myspace, facebook за кратко, топ мк и кај ли уште не па зашто да не е и тука. :) Иначе тоа е мојата прва слика сликана во веце :rolleyes: и е катастрофа :D на 15-16 години сум била
Прегледај го приврзокот 66620

Прегледај го приврзокот 66621

уште една
Прегледај го приврзокот 66622

Нова година 2008
Прегледај го приврзокот 66623
Прегледај го приврзокот 66624

Прегледај го приврзокот 66625

Прегледај го приврзокот 66626

Невестата ги сече за тоа ти викам, ама ај може и маж ти ќе се нафати, па ти само ќе ги јадеш. Иначе серозно, не си толку грдо девојче, повеќе ти е психа... Како што веќе реков онака најнормално девојче...

Невестата ги сече за тоа ти викам, ама ај може и маж ти ќе се нафати, па ти само ќе ги јадеш. Иначе серозно, не си толку грдо девојче, повеќе ти е психа... Како што веќе реков онака најнормално девојче...
Ма искерно гајле ми е дали сум или не сум грда слики ставив за да учествувам и ја во групава :D а за мажење додека сум жива тешко за после ќе размислам :D

Прегледај го приврзокот 66620

Прегледај го приврзокот 66621

уште една
Прегледај го приврзокот 66622

Нова година 2008
Прегледај го приврзокот 66623
Прегледај го приврзокот 66624

Прегледај го приврзокот 66625

Прегледај го приврзокот 66626

Јesus Christ ...
Shit Happens ...
H A L L E L U J A H !!! :X3:

Браво за onlya, Luki Junior и другите што ставиле слики од себе. Другите што ставате слики од други луѓе и пишувате дека сте вие такви, само барате внимание и се плашите од критика дека стварно сте грди, нешто што нема логика.
Абе мисир, па како да ставам од мене слика во група на грди? Оф топик е :icon_lol:

Huh, се уплашив, мислев дека Splendora ставила слика тука (од оправдани причини).

Но, за среќа, не е така и сега ќе си продолжам со моите фантазии... :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom