почит до тебе, но овој пат не се сложувам. поефтин е во грција од охрид.......ДА. али исто така и турција е поефтина, а и црна гора не е нешто страшна со цените (се наоѓа за добра цена), а и шпанија е исто така ефтина. ме мрзи да куцам, има многу но ги имам сите потребни математики за набројаниве. но, ...... сите фраери се кога треба да се седне да се извозат само 200-300км, али за нешто повеќе од 500км, или возење повеќе од 12часа одма квичат ко пичкици. леле, кој ќе вози, далеку е, ако детето ми се разболи, одма сум дома (глупост невидена е овој изговор) ...... и што ти ја знам други изговори. еве за пример цени на апартман и студио во набројаните. тур=23-28евра апартман за 4-6 луѓе, кревети), ЦГ до 35евра (на потег од тиват до Нерцег нови), барса 25-35 апартман/студио, не си во центарот, но затоа плажите се близу (а и комплескот има свој базен). во турција цените за храна се поефтини од скопје, шпанија исти или многу малку поскапи, додека во ЦГ се најскапи, али ништо што не би можело да се толерира.
П.С. не се рачунаат пинџур туристите кои се си носат од дома, со 1 пакет млеко, 2 гајби патлиџани, вреќа пиперка, а богами и 1кило гравче, ........ знаеш, во лето е најубаво да се јадат манџи, особено грав.