Македонски специјални единици (полициски и воени)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
И сеа го има снимено или го нема снимено, има филм за пСО во Ирак или нема филм? А и да има филм голем к*р тоа ништо не ти значи!

Во секој случај ја не велам дека не се добри лоши биле или не знам што, ги собрале се клошари, овака и онака, значи целата моја дискусија која вие ја претворивте во синдорм е тоа дека ја едноставно ви велев не правете споредби на пСО vs некои си војници од 21 век од НАТО земјите и слично воено развиени земји, војници кои имаат технологии за кои нашиве никогаш не слушнале и кои се под допинг 24/7 едноставно фрикови, машини за убивање.Нормално еден на еден и нашиве се од крв и месо и тие се од крв и месо, техники, тактики како они, така и нашиве никој не оспорува, целата негатвива ствар на нашиве во сооднос на специјалната алијанса е тоа што немаат големо искуство во војување, опрема, соодветен тренинг и слично.Вложваат се од себе и го ценам јас тоа кај нив, па имам еден куп пријатели од пСО и шо треба да са расправам со нив за вакви глупсти како со сите вас сега што сте!

Значи мој став НЕ РЕКОВ ДЕКА СЕ ЛОШИ РЕКОВ ДА НЕ СЕ СПОРЕДУВААТ, башка да бидеме реални па познавам момци од АРМ кои преку ноќ станаа дел од пСО т.с Ренџери и т.н да не навлегувам во темата, корупција во Македонија и што се можиш да станиш ако имаш големи врски.

Од друга страна па познавам припадници на пСО луѓе за почит, луѓе кои не би ги нашол ни во САД ни во Русија ни во Израел.

Поздрав до M.O.P. !

:facepalm:

Prestanete so kavgi koj kolku misli i znae izbegavte od temava!!!
Kako sto gledam poveketo imate zavrseno Doktorati na ova tema za nasive specijalci.
Opis na slikava koga znaete tolku pisete?
P.S Jubilejno na 200 strana ke vi postiram slika na pripadnici na BSN stara preku 15 god
60545_129492017099922_5742383_n.jpg

Дали ви се допаѓа постерот посветен на припадниците на снајперската единица при ЕСЗ „Тигар„ ?
Прегледај го приврзокот 66082
Добар е брат само тој другиот со повеќето шо се со М92 е појак :vozbud:
--- надополнето: 15 јуни 2013 во 14:57 ---
Prestanete so kavgi koj kolku misli i znae izbegavte od temava!!!
Kako sto gledam poveketo imate zavrseno Doktorati na ova tema za nasive specijalci.
Opis na slikava koga znaete tolku pisete?
P.S Jubilejno na 200 strana ke vi postiram slika na pripadnici na BSN stara preku 15 god
Прегледај го приврзокот 66069
Оваа слика и јас ја имам ова е доказ на заземањето на калето 2001 во раните утрински часови овие се волците диверзанти кои генералот панде ги прати први како секогаш уште во 5 и 30 часот се накачуваат по планината и горе ги затекуваат УЧК како спиат и сега натаму шо се случило не е важно,главното е тоа што околу 20 од УЧК едвај спасиле глава и избегале оставајќи ја својата цела опрема. Меѓу овие овде е и мојот чичко подоцна ранет во арачиново на вториот ден.ПС мислам дека знам која слика мислиш да ја ставиш да не е она каде се сликани повеќе волци на Чупино Брдо.:vozbud: :sneaky:

Добар е брат само тој другиот со повеќето шо се со М92 е појак :vozbud:
--- надополнето: 15 јуни 2013 во 14:57 ---

Оваа слика и јас ја имам ова е доказ на заземањето на калето 2001 во раните утрински часови овие се волците диверзанти кои генералот панде ги прати први како секогаш уште во 5 и 30 часот се накачуваат по планината и горе ги затекуваат УЧК како спиат и сега натаму шо се случило не е важно,главното е тоа што околу 20 од УЧК едвај спасиле глава и избегале оставајќи ја својата цела опрема. Меѓу овие овде е и мојот чичко подоцна ранет во арачиново на вториот ден.ПС мислам дека знам која слика мислиш да ја ставиш да не е она каде се сликани повеќе волци на Чупино Брдо.:vozbud: :sneaky:
Za drugite zneme 3 metri po zemja

Кој ги прави постерите ??? Од одбрна форумот ? Нека го ставаат новиот амблем на ЕСЗ.

На вежбата во Хрватска страшно се покажаа нашите снајперисти од волците.:vozbud: Само тие беа од македонија.
--- надополнето: 17 јуни 2013 во 15:52 ---
Кој ги прави постерите ??? Од одбрна форумот ? Нека го ставаат новиот амблем на ЕСЗ.
Да да брат од одбрана се новиот амблем го нема а три постери има направено за ЕСЗ.

Македонски специјални единици (полициски и воени)

Acid, 14 јули 2007 ... 193 194 195

Одговори:2.921

Прегледи:249.589

Igor Iloski

денес во 16:42

Ovaa tema e po pregledi 10ta vo top 10 na ovoj forum so skoro 250 000 pregledi,a pocnata e pred 7 god.

Темата си е супер немам зборови, ама се додека мали деца пишуваат на нејзе со милиони дезинформации ...

Да да брат од одбрана се новиот амблем го нема а три постери има направено за ЕСЗ.

Го немаат амблемот како фајл/слика која може да се вметне во постер или ??? На кого да го пратам, јас го имам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom