Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
1001841_10150423006034953_1751395015_n.jpg

Нека му се множат наградиве (y)

Ики и Ицко :pos:

Бејл лев бек? :LOL:

Каде ти е и Мело?

Невозможен трансфер ... голем дел од буџетот ќе отиде за Мело а веќе го имаме Роналдо на таа позиција :icon_lol:

Мора да се најде место и за Бејл во составот а и за Озилот на Спасо. Така да Бејл не му е непознато да игра лев бек :icon_lol:

ПСЖ го договориле Капело на една година се очекува денес да се официјализира тој договор и да го ослободат Анчелоти кој 99.9% ќе оди кај нас . Ако е до мене подобро би го зел Капело отколку овој Анчелоти , ама не се прашувам јас ниту некој друг навивач се надевам дека знаат што прават Зизу и Перез.

ПСЖ го договориле Капело на една година се очекува денес да се официјализира тој договор и да го ослободат Анчелоти кој 99.9% ќе оди кај нас . Ако е до мене подобро би го зел Капело отколку овој Анчелоти , ама не се прашувам јас ниту некој друг навивач се надевам дека знаат што прават Зизу и Перез.

Епа таман, догодин капело кај нас, а они па ке си го врнат анчелоти, па после 3тата сезона кај нас ќе дојде Гвардиола и ќе ја превземе послето барса, а Мурињо ќе се врне кај нас за да го победи повторно.

Епа таман, догодин капело кај нас, а они па ке си го врнат анчелоти, па после 3тата сезона кај нас ќе дојде Гвардиола и ќе ја превземе послето барса, а Мурињо ќе се врне кај нас за да го победи повторно.
А Аси и Мужде ќе се смират?

Да не залутав у некој фан клуб за Турски серии ? o_O

Се гледат баби дек имате,све имиња знајте :)

Супер бе, нека се носи Карло у три лепе пичке материне :D

Лаудруп само и никој друг!

Во Мадрид ви се ебат сестрите па крај краева Зизу тренер и кој ги ебе. Купи Бејл,Суарез,Кавани Иско и Видал и дајте Баер да се играмо! :)

Ми паднала формата на тролањето... очекував најјакиот од тројцата фанови на Баер на форумов да се јави да ме реплицира ама тој е зафатен арбајта во Америка :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom