Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Epics™

Академски граѓанин
Член од
29 септември 2011
Мислења
1.590
Поени од реакции
3.891
Драга,

Не знам што ми е, али три пати заспав денес. Три!
Од времето ли е, од жешкавава ништо не можам да правам, или од тоа што во последниве 3-4 дена немам спиено ко човек, заради полагањето. И да, пак ќе си остане предметов за август. Лани дури и се жалев дека нема што да правам и така, годинава ќе си поучам и по жешкавава.
Сама сум си крива, али преболено, иако нема уште резултати.

Има сите четири да ги дигнам во вис летово.
Си ги извадив сите три сезони од серијава од која станав зависна, почна и четвртава од пред некој ден, конечно ставиле тип по мој вкус, тој црниот од Never back down. :pipi:
Како и да е, ќе биде ептен интересна сезона, ќе пукнам додека ја чекам новата.
Ќе си извадам и некои други, претежно комедии и ќе си ги изглеам нараат.
Ова е еден од плановиве за веројатно последното релаксирачко лето, за другите кога ќе ги направам ќе те известам. А може и нема. :D
Такој.
Кој предмет го спремаш ? :D

NelTu

Coffee addict
Член од
1 август 2011
Мислења
2.370
Поени од реакции
7.013
Ех кајгано, која сељачана...
По 4-5 години си идат во македонија, и ја нормално одам да ги видам како се, да си свртиме некој муабет.
И влегувам , шо да видам, шанел фустан, огромна чанта, ајфон нормално...-.-
Прашувам како сте, кога стасавте, како по пат.
И тие, ами вчера убо си поминавме..и чепка нешто во телефонот, (го држи кренат за да забележиш шо марка е ) ни те погледнува ни ништо...одговара и продолжува со некојси бош муабет.. БИНО, БОКСО, абе ја од серии гледање, имам поубав акцент од твојот. Ги прашуваш да не излегувате вечер, тие ко од пушка, ами не, незнам...
И по 5 минути станува те прескокнува, и со братучедите си седнува во салон, и гласно си го кажува планов за вечер. ЛОЛ? Барем да бевте потивки, можи покултурно ќе изглеавте...ццццц
И кога стана..шо да ти расправам, фустанов бел, краток, тангата ЦРНА обавезно се гледа, и нормално црн прслук престегнат до горе..
Абе сељак си е сељак, џабе ти е шанел фустан и кога на бела облека носиш црн прслук. И уште оди боса до продавница. По толку години во странство, барем на учтивост да се научевте.
И пази сеа се запишала на медицина а од медицина ни м не знај.
Ама таквите ко тебе зна кај да се опула, кај некоја офчичка со пари. А овдека некои има да се остаат над тие книгите 10 и кусур години... абе дури имате некој за стрижење оти да не го стрижите?
Ја гласам за ваквите да се раѓаат само со дупка, цицки и уста, оти за ништо друго не служат...

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Cudna sum ponekad :-D
But some people just, cant be defeated :-D

Booo kolku e zesko i dosadno.
Im hot. And bored :-D :-D

Tret pat nadopolnuvam.
Si ostanav ja dzesika 4eva, sea doznav...

S

StormRage

Гостин
You missed me with every silver bullet so far... Now, what will it be? My fangs in your neck or your stake through my chest? - само моето прашање до тебе...

Дап, ја почнав играта... Незнам со кого танцувам и незнам дали ќе заврши. Ама мораше да се почне. Избор, две страни, ништо повеќе, suffer for eternity or be happy for life. Едното или другото, една личност или друга. Веќе го знам одговорот, но колку тоа одвнатре ќе ме пушти да изберам, тоа е работата.

Flikson

Провинцијалец
Член од
27 декември 2012
Мислења
916
Поени од реакции
2.563
Кога ќе прецутат дрвата драга? Алергијава ме убивааааа....... :sick:

Член од
24 февруари 2012
Мислења
1.012
Поени од реакции
2.154
Драга Кајгано.

Неподносливи горештини...Да,баравме Лето и повисоки температури но не до волку.Сонце,брат олади малку...Знаеш,ми дојде идеја да скршам едно јајце на асфалт и да видам за колку време ке се испржи.Секако не ми е прв пат.
Сега сакам само...базен или море,коктел,забава и добра музика.Да ме опушти...И секако добро друштво...Но премногу гледам филмчиња,така да моментално тоа и не е можно :icon_mrgr:
Ке продолжам да си гледам на слики....Како досега.:pipi:

Eве исто ко на плажа да се наогам...

Повели,мал знак на внимание :)

Asta la vista :*

Џ

ЏинЏер

Гостин
Драга Кајгана, ова стварно не е хумано.
Како да не ми е доволно жешко со темтературиве надвор, па и комшијава од собата спроти мене ми се шета цел ден ваму таму само по боксерки... :vozbud: И ај учи сега да те видам со полугол Адонис на 5 метри од тебе :rolleyes: Не ја бива работата Кајги, не ја бива. Ќе мора да се бара друго место за учење, зашто во спротивно, пропаднав.
Ај отидов да се освежам со еден ладен туш пошто лоши мисли ми минат низ глава :sneaky:
Хагс енд Киссес

П

Пепси_

Гостин
каде е нормалниот народ ? сите ли си заминате ? без мене ??? :(

ајде и мене може ќе ми дојде редот наскоро.....

собрав пари за на одмор сега нема со кој да одам.....fuck logic.:icon_lol:

P

parvati

Гостин
Кајгано зшто миришеш на зејтин ?
Зшто уопште се викаш кајгана, боље гра на тафче, сс нане : )
Него кажи ми ти иде ли се на кафе на плус четрсеее ???
Kaко можеф да седнеф у кафиќ да гњавиф едно еспресо и да блееф три сата на тој јако сл'нце , а?
Него глеаш ли кошарку ти ?

Epics™

Академски граѓанин
Член од
29 септември 2011
Мислења
1.590
Поени од реакции
3.891
Кајгано зшто миришеш на зејтин ?
Зшто уопште се викаш кајгана, боље гра на тафче, сс нане : )
Него кажи ми ти иде ли се на кафе на плус четрсеее ???
Kaко можеф да седнеф у кафиќ да гњавиф едно еспресо и да блееф три сата на тој јако сл'нце , а?
Него глеаш ли кошарку ти ?

Колега од факс ова твоево "сл'нце" ми го преведе како слон што свети...

Fuck logic, right ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom