Убиено дете во Париз

• Креатор на темата Креатор на темата AnFem
  • Време на започнување Време на започнување
Ги замолувам админите на овој форум да ја отстранат оваа насилна фотографија, бидејки повикува на насилство, не е хумана и создава неугодност кај читателите на овој форум.
Исто замолувам и да се превземат мерки против членот кој ја објави. Во воведот на темата е употребен говор на омраза против одредена структура на луѓе.
Овакви членови не треба да се толерираат.

Фала ти шо постоиш. Дај ми фејс?

Некој е опресиран, угнетуван и убиван само ако го дозволи тоа и не се спротивстави, исто како народот од власта.
Викаш така е?
Не би рекол:
http://en.wikipedia.org/wiki/Rwandan_Genocide
http://en.wikipedia.org/wiki/Armenian_Genocide
Еден понов и еден постар пример. Како би се спротивставиле ако немаат оружје, ако незнаат како да ракуваат итн.

Оправдан е револтот на убијците.
Сепак, начинот на артикулирање на тој револт, во случајов, е неприфатлив (како и што вели законот).

Во Македонија 4 деца беа застрелани,никој не мрдна скурцом од ова "активистиве" наши,општи душегрижници,јас ќе му ја мислам за Париз.Вие вашиот двор не си го гледате,а ве боли за "туѓиот"

Ааааа немој така они пак имаат викендашки собири каде се трудат да покажат кој каде нацртал графит, кој збори подобро против капитализмот(кој го изедначуваат со фашизам), па се фалат како хакнале профил на нивен "непријател" и после собирите ставаат слики на фејсбук.

Било кој политички или идеолошки мотив за убиство, е неоправдан, ужасен и страшен.
.

По твојава логика и фашистите не треба да се чепкаат.

Патем овие не се фашисти туку националисти вистински, но не верувам ова да е организирано туку е ете сплет на околности.

Фашизмот расте на сметка на емигрантите кои во огромен број се доселуваат од Блискиот Исток. Ова не е ништо, за кратко време и политички фактор ќе станат во Европа.

И сосема оправдано. Само тие поседуваат таква матрица која може да се справи со наездата забрадени и немиени варвари со заостанат умствен развој и племенски менталитет.

И мене ми е жал за детенцето, Госпот нека му ги прости гревовите.

Секое добро, епа драга анархистичке.

Токму така и ова е единствен и нормален дефанзивен механизам, па има луѓе кои неќат нигери од Тунис или Алжир да отворат мантил и на младиоте французи да им нудат од Амфетамин до кетамин,хероин золофт значи се од А do Z) и да живее на добра социјалка, да дупи францизинки и тоа да смени три жени со по две деца а додека овие прави Французи "машки" стапуваат во брак со... па друго машко.

Инаку има анархија во Чиапас и Сомалија па нашиве анархисти нјикако да појдат таму, туку одат де Франција, Крит,Шведска, Германија, Австрија, Јукеј-е како тоа велат сакаат анархија па ете им во сомалија и нека се самоорганизираат или во чи9апас аман веќе.

Ако сакаат овде за нецели две недели ќе им ја поклонам Богомила(убаво место, има услови плус симболизира и бунт нели Богомилско движење и се што има таму ама џабе е бре.

Умре дете...Чекај, умре уште едно....Опааа уште едно дете умре. И дур читаш оп уште едно дете умре.

Не гледам како тоа од Париз е поважно од овие што умреа дур пишував.

Ејј ќути абе искрено жал ми е но што да правиме со гладниве во Заир пардон Д.Р Конго, во Боцвана и Х други дражави.

Ами јас штои имам тројца мои во Сирија што да правам м??

Не реков дека нема да има никакво влијание, ние на Балканот сме им една од најидеалните локации за населување. Реков дека ако дојде до иден судир нема да е на наша територија, барем не масовно.

Кој те лаже, не дискредитирам ама ајде провери историја или подобро воена историја.
Ако има во европа војна од Регионален карактер нема теорија Р.македонија да не биде во оган, затоа и инсистирам на модернизирање на армијата, на редовна војска и обезбедување енергетско првенствено наместо фрлање пола милијарда пари по легури.

Со тие пари ќе изградевме она што вавилонците не успејаа оти Бог ги спречи-Кула до небото!!

Нека почива во мир детето.

Ма само Нестор Махно за вакви морони барем да е машки еден на еден, без оловни боксови, електрични орудија и сл.

Во секој случај што правиме со десетици илјади деца кои се вооружени до вилици(заби немаат) и гинат за целите на земјопоседниците во Африка, Афган и сл.

Само една работа би потенцирал, кога би функционирал нивниот самоорганизирачки модел на анархистите па они досега ќе беа во сомалија да јадат банани а со нивниот здружен капитал и земја ќе имаа и СЕ ШТО САКААТ ама нее бе пак се тука т.е во ЕУ а пак овие од балканот од гевгелија до триглава одат Австрија,Холандија, Свенска ма лицемерие до бескрај.

Затоа и не вреди а ќе сватат самите само касно ќе биде, а за нашиве анархисти се буквално вакви

Само наместо Romans заменете со The State done for us.

Ако сакаат овде за нецели две недели ќе им ја поклонам Богомила(убаво место, има услови плус симболизира и бунт нели Богомилско движење и се што има таму ама џабе е бре.

Не ја даам ја Богомила,ќе си ја чуваме беј ќе ни ја испорасипат. :)

Не ја даам ја Богомила,ќе си ја чуваме беј ќе ни ја испорасипат. :)

Абе ајде жити се дај ја ќе донесеме Анархо-научници, Анархо Инженери и ќе го лансираме и првиот Анархо Сателит од Анархо-ксмодромот, ќе дојдат и Анархо лекари абе Се, а има само од реката да правиме струја безпари а и ќе им продаваме и на другиве плус и на нашиот ИНОВАТОР еве шанса ќе му дадеме.
Ајде мајке му да се расчуе во свет дека функционира моделот..ајде ајдеее??

Значи нема да примаме недоквакани тинејџ Анархо кои не знаат повеќе од графити, плус нема никој да ве замара, ќе си бележиме територија со импровизирани ќенефи а потоа лека поолека со работа и Труд ќе докажеме дека Анархијата е мноогу добар модел со тоа што технолошки ќе станеме понапредни од Empire of Japan од Русија, Кина и Израел;) .

Важи??

Абе ајде жити се дај ја ќе донесеме Анархо-научници, Анархо Инженери и ќе го лансираме и првиот Анархо Сателит од Анархо-ксмодромот, ќе дојдат и Анархо лекари абе Се, а има само од реката да правиме струја безпари а и ќе им продаваме и на другиве плус и на нашиот ИНОВАТОР еве шанса ќе му дадеме.
Ајде мајке му да се расчуе во свет дека функционира моделот..ајде ајдеее??

Значи нема да примаме недоквакани тинејџ Анархо кои не знаат повеќе од графити, плус нема никој да ве замара, ќе си бележиме територија со импровизирани ќенефи а потоа лека поолека со работа и Труд ќе докажеме дека Анархијата е мноогу добар модел со тоа што технолошки ќе станеме понапредни од Empire of Japan од Русија, Кина и Израел;) .

Важи??

Ја да ти кажам се измочав околу мојон двор таму,да не му ја мислам :)

Никој не заслужува смрт, без оглед на своите идеолошки определби.
Многу ми е гајле дали некој себеси се смета за фашист, нека си биде таков се додека не чепне некој друг.
Ставот не боли и не повредува, уште помалку скратува права, фантазијата си е лична и интимна работа.
Се додека некој не ускрати нечие право, може за што сака сам себе да се смета.

Во таа група секако, спаѓаат и фашистите.

Никој не заслужува смрт, без оглед на своите идеолошки определби.
Многу ми е гајле дали некој себеси се смета за фашист, нека си биде таков се додека не чепне некој друг.
Ставот не боли и не повредува, уште помалку скратува права, фантазијата си е лична и интимна работа.
Се додека некој не ускрати нечие право, може за што сака сам себе да се смета.

Во таа група секако, спаѓаат и фашистите.

Многу принципиелно од твоја страна:) .

(Јас пак си реков кај сега каааај ќе ми биде крајот со Пхума да си ги мериме кога ем ми е бајааги поголем от твојот клит за дур 18.4 ама баш бајаги али по систем на PSY единици ми испаѓа помал пошто вие не ги користите SI);)
--- надополнето: 19 јуни 2013 во 02:41 ---
Ја да ти кажам се измочав околу мојон двор таму,да не му ја мислам :)

Јас завршив тоа попрв та даа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom