Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Морам реален да бидам ама Интер изигра килаво!Фали креативец кој ќе отвори простор и ќе измрда све,а богами и да повлече!Ништо не е готово ама Олд Трафорд е тежок терен.

1000 страна , за убо нека е , сепак требаше оваа 1000 страна да ја славиме со победа.

Имаме шанси сеуште:smir:

Форца Интер , со тебе во добро и во зло !!!

АБЕ КАКО ПРВО СУДИЈАТА НЕ ЗАЕБА ОД ПРВИН,СО ТОЈ РОНАЛДО.А КРЕАТИВЕЦ ШТО ТРЕБА ТРЕБА ПОД СЕКОЈА ЦЕНА.НЕ МОЖЕ ВАКА НА СЕКОЈА УТАКМИЦА.

@Umbra ако мурињо направеше тактички план пообработен сега ке си честитавме победа!

Познавајќи го стилот на работа на Мурињо, можеш да бидеш сигурен дека ќе си поправи некои грешки на наредниот натпревар.

Прво да видиме дали ќе се пласираме или не, и под кои околности, па потоа ќе фалиме или "плукаме". Тоа ми беше целта.

Нормално :smir: Честитки за иљадитата страна и Интер не го кажал последниот збор, верувајте :wink:
PS. Јас 3 години уназад зборам дека Цезар е лудак ама кој ме слуша, ненормален е што се фака, не само вечерва...

Многуууу лошшшоооо :nerv:

:cuc::cuc::cuc:
3689.jpg

Мунтари :nerv::zid::uvo: (90% грешки во додавање)

Прво полувреме бевме катастрофа...никаква игра, никаква шанса за гол...СЕ НИКАКВО!!! Второто колку толку се вративме од мртвите и направивме 2 шанси мислам дека беа.
Ако играме вака во Манчестер...црно ни се пишит!!! :nesum:

нема грешка сега судијата е крив..манчестер беше подобар призај..интер беше домаќин во прво полувреме не знаеше како да ја изнесе топката од своја половина

Нормално :smir: Честитки за иљадитата страна и Интер не го кажал последниот збор, верувајте :wink:
Истиот ти кажуваше дека Мунтари ке го изеде педерчето Роналдо и Ферги ке си оди со 3 парчиња дома, ама видовме што се случи.
Мунтари :pos2:

АЈДЕ АЈДЕ ДА ВЕРУВАМЕ ВО ИНТЕР НАШ И ВО МУРИЊО.ЌЕ ГИ ПОМИНЕМЕ И ОВИЕ,МУРИЊО УШТЕ НЕ КАЖАЛ ТОА ШТО ИМА.ИМА УШТЕ 90 МИНУТИ ЗА ИГРА---ГЛАВИТЕ ГОРЕ ЗА НАШИОТ ИНТЕР,НЕ ГУБЕТЕ НАДЕЖ:salut:

Сега Интер има поголеми шанси да оди понатака. Сигурен сум дека ке даде гол на гости. И мурињо ја знае предноста која ке му ја донесе голот на гости така да во реваншот сигурно ке игра по отворено.

нема грешка сега судијата е крив..манчестер беше подобар призај..интер беше домаќин во прво полувреме не знаеше како да ја изнесе топката од своја половина

Кој рече бе дека е крив судијата? ама направи најмалку 4 грешки катастрофални кој беа во корист на манчестер

Абе глеај страна две поназад ке видеш што кажуваме , не дојди и пишиси :tapp:

Истиот ти кажуваше дека Мунтари ке го изеде педерчето Роналдо и Ферги ке си оди со 3 парчиња дома, ама видовме што се случи.
Мунтари :pos2:
Мунтари не го застана , ама Сантон го реши на неколку наврати :smir:

Темава оди под клуч, новата овде .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom