Се прашував дали некој од форумов ги гледа Salad fingers епизодите

• Креатор на темата Креатор на темата Exclusivux
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
9 мај 2013
Мислења
331
Поени од реакции
222
Баш ме занима дали има и некој друг што ги гледа откачените креации на David Firth наречени Salad fingers на Youtube? Сите што ги познавам (надвор од форумов) не го ни знаат Salad fingers а на тие што ќе им го покажам не им се допаѓа па си реков можеби тука ќе најдам некој негов фан.

Баш ме занима дали има и некој друг што ги гледа откачените креации на David Firth наречени Salad fingers на Youtube? Сите што ги познавам (надвор од форумов) не го ни знаат Salad fingers а на тие што ќе им го покажам не им се допаѓа па си реков можеби тука ќе најдам некој негов фан.

Weird shit.

Едвај 8 јутуб епизоди, по 5 минути анимации не заслужуваат тема, но, ако едитираш воведен пост, објаснување со кратка рецензија, кој, што, како - ќе и дадеме шанса на темава во серии.
Форумот дозволува пола час за едитирање мислам, use it wisely young padawan.

дај кажи подетално шо е финатата со салад фингрс.

Прсти у салата :D Цртан филм ? Или ? Ах таа пуста мрза после 1 по полноќ ко ќе ме победи , дури едвај и на форумов пишувам да не заспијам :)

Едит : Анимирана сериичка била ;)

И јас онака разгледувам по форумов и налетав на темава, и се прашувам дали некој друг сфаќа колку нема поента темава?

Напишете Salad fingers на Youtube и ке видите за што станува збор. Креаторот на тие цртани ги правел под дејство на ЛСД и многу се забегани ама на американциве и на енглезиве многу им се допагаат. Многу се гледани таму, а исто и на мене ми се свиѓаат. Изгледа и јас сум малце забеган како и нив :)

Другар ми праеше овакфи крипи стрипови у тетратку
он ск е у Немачку и кд ке дојде ке му пушту салад фингрс
ма он сто посто и гледаја овој раздрогирано шит
ја глеа ск нешто , лудо до јаја

Напишете Salad fingers на Youtube и ке видите за што станува збор. Креаторот на тие цртани ги правел под дејство на ЛСД и многу се забегани ама на американциве и на енглезиве многу им се допагаат. Многу се гледани таму, а исто и на мене ми се свиѓаат. Изгледа и јас сум малце забеган како и нив :)
not bad :D

И јас онака разгледувам по форумов и налетав на темава, и се прашувам дали некој друг сфаќа колку нема поента темава?

Интересен концепт, уметност творена (како цртање, пишување..) под дејство на дроги е прилично популарно нешто годиниве. Незнам зошто ова треба да е исклучок.
А епизодите достигаат до 20 милиони прегледни. Не биди хејтер.

http://en.wikipedia.org/wiki/Salad_fingers

http://www.youtube.com/show/saladfingers

Инаку, оди во чек дис аут.

Имаше еден стрип што излезе само во 4-5 изданија во 1995 и тој беше на слична тематика но престана да постои набрзо бидејки беше премногу крвав и откачен. Стрипот се викаше КЛИК и за жал немам сочувано ниеден примерок. Моите ги исфрлија сите.:(
--- надополнето: 18 јуни 2013 во 02:45 ---
Интересен концепт, уметност творена (како цртање, пишување..) под дејство на дроги е прилично популарно нешто годиниве. Незнам зошто ова треба да е исклучок.
А епизодите достигаат до 20 милиони прегледни. Не биди хејтер.

http://en.wikipedia.org/wiki/Salad_fingers

http://www.youtube.com/show/saladfingers

Инаку, оди во чек дис аут.
Зошто во чек дис аут? Нели и ова спаѓа во филмови и серии? Сепак цртичиов е сериски филм. Ама вие си знаете.

абе ти еднаш научи се на македонски да зборуваш и да пишуваш...не туку треси зелени.....
ај сеа сите на сељачки дијалекти да пишувавме
:tapp:

абе ти еднаш научи се на македонски да зборуваш и да пишуваш...не туку треси зелени.....
ај сеа сите на сељачки дијалекти да пишувавме
:tapp:
Боље да ме лупа дијалект него сељачки менталитет
толко
и дај тема е за салад фингерс : )
oна е женско, мутација од сфетску војну нуклеарну
колко е јако е

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom