- Член од
- 24 ноември 2009
- Мислења
- 4.959
- Поени од реакции
- 4.882
Аман бре, можел да го отруе ко секој нормален чоек, неморало да го фрла од тараса.
По хумано му се видело џиткањето од тераса, вака барем не се мачело со труење ќе се мачи сиротото кутре.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Аман бре, можел да го отруе ко секој нормален чоек, неморало да го фрла од тараса.
Труењето кај кучињата предизвикува многу бавна и болна смрт. Сеуште како траума ми е еден настан кога едно отруено куче цела ноќ плачеше како дете кај мене пред зграда и никој не излезе да му помогнеАман бре, можел да го отруе ко секој нормален чоек, неморало да го фрла од тараса.

Труењето кај кучињата предизвикува многу бавна и болна смрт. Сеуште како траума ми е еден настан кога едно отруено куче цела ноќ плачеше како дете кај мене пред зграда и никој не излезе да му помогне![]()
И да излезев незнаев што да сторам нити пак знам да му најдам противотров. Ако воопшто и постои такво нешто.Ти како голем љубител на животнни зошто не излезе да му пружиш помош на кутрето ?
И да излезев незнаев што да сторам нити пак знам да му најдам противотров. Ако воопшто и постои такво нешто.
Не го гледав видеото ама вакви случаи има безброј, еден ќе се дознае 100 нема да се дознаат.
Дали нешто ќе се смени? Секако дека не, на типчето нема влакно да му зафали и ќе биде ко да не било.
Утре некое дете ќе биде фрлено од прозор зашто сите пасивно гледаат и никој со прст не мрднува.

ЦЦЦЦ засрами се од тој твој речник.........Добар изговор нема што, ама важно пиша дека сите останати се говеда затоа што никој не излегол.
Си можел да се потрудиш да го однесеш на ветеринар да прашаш други постари помлади било кој, што да направиш ама како и 99% од сите лајнојадци како по форум и фб и останати социални мрежи ти не си преземал ништо а ваму се курчиш.
Дај му 100-200 денара на детето и кажи му да го пушти кучетоМене многу ме интересира како ќе спречиш да фрли некој дете (или куче) од прозор?
![]()
. Одма ке го ослободи.Леле колку си суров. Мене никад не би ми текнале такви стваријас мислам дека овај заслужува дупло мачење. гратис корнење нокти со клешта, поливање со мед да го искинат секакви летечки инсекти и бесење на плоштад.

Мене многу ме интересира како ќе спречиш да фрли некој дете (или куче) од прозор?
![]()
заслужува и полошо, не вреди да пишам за дебили ко негоЛеле колку си суров. Мене никад не би ми текнале такви ствари![]()