- Член од
- 8 јули 2008
- Мислења
- 4.527
- Поени од реакции
- 8.338
abe toj 6-7 godini ugra u anglija uste angliski neznae
(barem do pred edna godina neznaese) 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
abe toj 6-7 godini ugra u anglija uste angliski neznae(barem do pred edna godina neznaese)
![]()
Го гледаше некој Хонда против Бразил да кажи како изигра?
Убаво одигра, баш додека гледав се чудев зошто тимови како Милан и Интер не го ангажираат бидејќи не кошта многу пари, а и во Италија одлично ќе се вклопи.
се интересираат 4 клуба за Дидак Вила,шо е добро ке се изваде некој милион+ од него
не заебавај за абиати...колку пати ни спаси гз сезонава...изгледај само против рома натпреварот ќе видиш колку е добар...башка за голман нема старост.. нека се ротираат со габриел....али сеа за сеа сеуште треба да е прв голман...(Габриел,Абиати)
Абате Мексес(саломон,бонера) Запата(Вергара) Де Шилјо(констант)
Монтоливо(поли) Де Јонг(Кристанте) Мунтари(ночерино)
Тевез(Сапонара)
Балотели(Нианг) Ел Шарави(Петања)
1.Голман-Абиати е веке стар и мн редовно се повредува,нема шо повеке да тражеме од човеко нека си одседе на клупа како 3 голман и нека си се пензионира.
2.Бек-лев или десен не е битно,битно 1 да се донесе оти сме тенки
3.Стопер-ја мислам дека можеме да се потпреме на младите Вергара и Саламон како резерви за запата и мексес, и за у иднина да направеме убиствено дуо
4.Средина-Монтоливо,Де Јонг и Мунтари се квалитетни играчи можам слободно да кажам дека со нив 3 имаме најквалитетна средина у серија а, е сега за монто и де јонг имаме добри замени, ама за мунтари-ночерино,таа страна ни е малку слаба али има време до септември ке видеме
5.Плеј-мејкер ако дојде тевез и со сапонара е решена ситуација
6.Напад-Подобар напад од овие 2ца неможеме да имаме,а и да сакаме нема да добиеме,ја би сакал да се продаде Ел Шарави,да го продадат за 40 милиона ама со тие 40 да се донесе Плеј мејкер како Иско или Пасторе,а Тевез да оде у нападо ама тоа си се мој сонови и нема да ми се остварат.
Овоа е мое мислење и ке чекам;Антонини,Траоре,Фламини,Робињо,Емануелсон,Таиво,Амелиа да летат и да го задржеме Саломон,и мислам дека не очекува интересен трансфер период![]()