Eva Molotow
Anti-social Engineer
- Член од
- 6 јуни 2008
- Мислења
- 532
- Поени од реакции
- 392
Нарачани од vans.com за 45 долари (+15-16 долари шипинг).ОД кај и колку?
Тука го има моделот, ама други бои.
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Нарачани од vans.com за 45 долари (+15-16 долари шипинг).ОД кај и колку?
Fake as Pam Anderson's tits.
Стигнаја во 10 кути со 1000 гаранци тагови и слично ... во најк истите се 8000 дека плаќет ќирија,данок,царини,продавачки,струја,вода .... мисли малцеFake as Pam Anderson's tits.
И не купувајте од вакви сајтови, ви продаваат само overpriced реплики.
Стигнаја во 10 кути со 1000 гаранци тагови и слично ... во најк истите се 8000 дека плаќет ќирија,данок,царини,продавачки,струја,вода .... мисли малцеFake as Pam Anderson's tits.
И не купувајте од вакви сајтови, ви продаваат само overpriced реплики.
![]()
Ништо посебно, али мене ми се удобни![]()
Ebay http://www.ebay.com/itm/Fashion-Tide-high-help-sport-shoes-men-canvas-shoes-han-edition-mens-shoes-QT-9-/140942217148?pt=US_Men_s_Shoes&var=&hash=item20d0cf8fbcИнфо од каде и по која цена ги зема?![]()
Abe prasanjevo ne e za temava bas,ama baram patiki Nike...razlicni se,ednata e u glavno portokalova so liljakova pozadi,dodeka drugata e liljakova so portokalovo pozadi...nekoj da ne ja znae patikata,kade ja ima i kolku pari e?
Abe prasanjevo ne e za temava bas,ama baram patiki Nike...razlicni se,ednata e u glavno portokalova so liljakova pozadi,dodeka drugata e liljakova so portokalovo pozadi...nekoj da ne ja znae patikata,kade ja ima i kolku pari e?
Да.Во СК каде има адидас продавница? Во ГТЦ има ли ?