Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга Кајгана цело време ми боде очи а заборавам да прашам... што по ѓаволите е финтава со сликава на Anon што се врти месец дена доле во албуми, ист кадар, иста личност, само различна фризура!? For God's sake HELP!

Драга Кајгана цело време ми боде очи а заборавам да прашам... што по ѓаволите е финтава со сликава на Anon што се врти месец дена доле во албуми, ист кадар, иста личност, само различна фризура!? For God's sake HELP!

Месец дена :pos: Добар си ти, добар. Некои пример поминуваат со напади на параноја од неа :D

http://clickflashwhirr.me/
=)

Кајги моја од сабајле сум изморена....
да здувнам негде за викенд?
и јас така мислам
ќе те кликнам понеделник....
те сакам
позз

Оу, сум преспал 3 сати... најз... али сум укочен ко камен... дефинитивно ми треба масажа, една доообра масажа. И секира, да ја пресечам проклетава глава, многу боли... мхм и коленото... и левото рамо и све... ми треба масажа... и треба да одам на работа :D I guess I'm staying up big time today and I'm gone... :)

Драга,
резултативе од последниот предмет ми се чини дека ги чекам доoooста долгооо. Да видиме каков ќе биде резултатот, дали натпреварот Anne. - Професорите ќе заврши со 31:0, или ќе примам гол у 90та...
Денов иначе доста напорен, ваљда до луѓето е.

п.с. си земав карта! Here I comeeee!!! :dance:

едит: не ти ставив песна :( wоша ја.

Апдејт бејбе:
Натпреварот Anne. - Професорите заврши со 31:0 !
425186_392887680829371_2039984232_n.jpg

Толку више учење глупости што нема да ми требаат, малтретирање на факултет, губење по 3 сата дневно само во пат... ЧАО! Не е збогум, зашто дипломска ме чека, ама тоа споредено со другово не е ни битно.
Ајт!

Kelneri: Iskompleksirani lugje koi shto gi dupat shefovite na rabota sekoj den i lechat kompleksi vrz tinejdzeri ko kje im dojdat u kafichot. Ako ne si spremen da te ebat u gz za 450 denari dnevno otkazi se be shefe... Idi u gradeznistvo, redi cigli i ne se zamaraj so lugje. :X3:

u top 10 na site vreminja bi ja stail komotno ...

Драга, ќе идам ќе ја шамарам комшиката. Не знае да прави нормално муабет, кога збори со ќерка и цела зграда ја слуши... а со внуците пак, кои патем уште „мама“ или „тато“ немаат кажано, од К2 до Влае се слуша како се лигави по телефон. „Ооо ааа“, „Најубавото ми на баба аааа“, „Слатка ооо“... пичка ти материна!

Шо се јас морам да трпам кајгано.... негативци сме се погодиле фамилијарно шта речи. Планирам да вработам некој да ми биде мотиватор нема смисла ова веќе :D

ми се одмара од одморот и после по јако ме чека,нов левел ќе кренам :D

kajgi treta vecer kako pominuvam so tebe 3 vecer sum 3 smena na rabota se mi udrilo na trojka vecerva
ajde bidi mi pozdravena i ne se ljuti utre vo plan mi e da setam malku ne mozam sekoja vecer da bidam so tebe aj sea :свиркам:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom