Pinkie Pie
and Deedee
Шо мислите за Скопско радлер и сите други овошно ароматизирани пива?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тешка глупост затоа што е сокче со 2.5 алкохол.Шо мислите за Скопско радлер и сите други овошно ароматизирани пива?
Шо мислите за Скопско радлер и сите други овошно ароматизирани пива?
Од оние што се попристапни со цена Старо Прамен секогаш пред Скопско!
За германскиве пива нејќам да коментирам зашто ако германец не прави арно пиво никој друг не прави.
Него да не знаете каде може да се најде Бадвајзер? Страшно добро пиво ми е тоа а и што мислите за Кенбах, некако ептен јако ми делува во однос на тоа да има тежок вкус и арома.
За германскиве пива нејќам да коментирам зашто ако германец не прави арно пиво никој друг не прави.
Него да не знаете каде може да се најде Бадвајзер? Страшно добро пиво ми е тоа а и што мислите за Кенбах, некако ептен јако ми делува во однос на тоа да има тежок вкус и арома.
Kenbachot e odlicno pivo i vo Makedonija omileno mi e. Ima specificen vkus ama toa bi rekol deka ima "karakter" pivoto. Za sto ti se lajt-piva kako Becks ili Heineken. Na Budweiser mislis Amerikanskoto ili Ceskoto? Oti ima dva vrsti. Ceskoto e odlicno su go gledal i vo Makedonija ama ne znam kade moze da se nabavi.
Drugo prasajne ako znae nekoj kade moze da se kupi bezalkoholno pivo, mislam edno vreme imase Holsten vo Makedonija ako se sekavam dobro?
Тоа Баваријата добро ли е? Неколку души ми го фалат. Какво е погорко, посладуњаво? Го има ли по маркети, што пари е?
Зависи кое темно пиво. Има со блага жичка со вкус на кафе, ќе мислиш дека барале талог од кафе за да потемни пивото.значи може да немам леб да јадам дома, празен да ми е фрижидерот, но пиво секогаш имам
иначе јас сум за темно пиво!