Активистки на ФЕМЕН го запалија муслиманското знаме пред големата џамија во Париз

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
Тие незнам, ама Леандра гарант свршува на вакви вести.;)
Нормално. Луѓето обично благонаклоно гледаат на борбата против неправдата и злото.

Видов колку благонаклоно гледаше кога истите овие упаднаа во православната црква во Русија и со голи гради мавтајќи ти испраќаа секси сигнали за нивната борба против неправдата и злото.

Видов колку благонаклоно гледаше кога истите овие упаднаа во православната црква во Русија и со голи гради мавтајќи ти испраќаа секси сигнали за нивната борба против неправдата и злото.
Па да гледаш критички на лошите дела, исто така е нормално.
Ти како од Марс да си паднал...
...кога ќе видиш, Саудијска Арабија и личи на Марс.

Ти како член од вторник, си релевантен фактор кога е во прашање проценувањето на карактерот на форумџиите.

;)
pa gi obozava golite zeni de :P, prasajgo ako ne e taka
--- надополнето: 16 април 2013 во 13:36 ---
Нели се збогува со нас?Толку ти фалевме?:love:
ne te razbiram, od kogo se zboguvav

Кажи и на муслиманката феминистка да ми ја попуши. Наједноставно да одговорам.
И плус прашај ја што има она направено за жените од нејзината вера на кои им треба најмногу помош? Shut the fuck up!
Мразам неактивни луѓе кога плукаат активност, мразам.[/quote]

А кој рече дека на жените од муслиманската вероисповест им треба помош? Се гледа на кој му треба помош! Морате голи да шетате по светов за да привлечете внимание...

А кој рече дека на жените од муслиманската вероисповест им треба помош?
Кога некој го каменуваат жив закопан до пола, кога на некого му ја сакатат вагината за да не чувствува сексуални задоволства, кога некој е поливан со киселина по лице затоа што не сака да легне у кревет со старец, кога на силуваниот му се суди, а не на силувачите....
...пааа - Да! Мене ми личи дека на тие лица им треба помош.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom