Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Каков фудбал имаат Шпанија младиве. Обезбедено место при самиот врв имаат во наредните 10 години Шпнанциве.

Според фан страната "Спортски Вести" на фејсбук, oва е девојката на Икер Касиљас :ROFLMAO:

7152_254978601293816_1566420958_n.jpg

Абе дури и баба ми ја знае змијата Карбонеро бе ало!

Ај бе преку кур па од тие идиотските страни на фб. Кој стигне праи страна и глупости пишува. Посебно овие спортски вести, тие ко да се бирани деца со посебни потреби

Летово само паметна трансфер стратегија не спасува...ако тераме по старо ништо не правиме и наредна сезона...моја желба наместо да се фрли огромна сум само за Бејл...можеме место него да ги донесеме Илараменди, Иниго Мартинез, Иско и Мата...да ги промовираат во прв тим Начо, Касадо, Алекс, Хесе и Мората...да се продадат Пепе, Коентрао, Кака, Калехон, Ди Мариа и Игуаин.И тимчето да изгледа нешто слично на ова:

1.Касиљас
2.Карвахал
3.Марсело
4.Рамос
5.Варан
6.Кедира
7.Роналдо
8.Модрич
9.Бензема
10.Озил
11.Хесе
12.Касадо
13.Д.Лопез
14.Алонсо
15.Каземиро
16.Алекс
17.Арбелоа
18.Албиол
19.Мата
20.Мората
21.Начо
22.Иско
23.Илараменди
24.И.Мартинез
25.Х.Фернандез

Уффф, колку сакам да го видам Реал со овој ростер на играчи наредна сезона...уствари за многу сезони ќе биде тимчево, а да...и Торил за тренер...мераци...ама ќе си остане само желба како и желбите на многу кајганџии што си ги пишаа своите мислења како треба Реал да изгледа наредна сезона.Ама надежта последна умира, летото е долго...така да, да стискаме палци :-)

^
Nacho ne e dorasnat da go zameni Pepe.
Nemozham da te svatam zoshto da se prodadat Di Maria i Coentrao...
ICko neznam zoshto bi mu bil potreben na RM
Toril e tapcho, od ko mu reche Mou da ja smeni taktikata, od togash pochna Castilla da igra ubav fudbal.
Pobrzo bi sakal Karanka trener, Zidane, otkolku nego.

Treba samo eden Torres, Gomez da se kupi sho e chekach i sho znaj da se namesti vo 16tik za Ronaldo ko che gi puca oddaleku , odbijanite topki goloj da gi pra ovie(oti pretezhno takvi zna goloj da dava :) )
A i ne se skapi 25m MAX... za Razlika od Isco, Mata sho bi vredele 80mil 2cata oti na Real igrach sho izigral TOP sezona ispod 35mil ne go davale taka mi kazhaja..

I AMAN USHTE SO TRENEROV!

Неаме навика ние да купуваме „отпадоци“, не му доликувало на клубот... :rolleyes:

Еве ПСЖ ќе го земат Лаудруп и ќе направат подобар потег од нас... Најубаво, земи го Лаудруп, купи му 1-2 играчи по желба, стилот на игра не му е многу различен од тој на Мурињо, значи нема да има големи промени и остај го да си работи.

Али не, морало искусен тренер, за да ја освоиме 10. титула во ЛШ, по 10 пат. :noze:

Неаме навика ние да купуваме „отпадоци“, не му доликувало на клубот... :rolleyes:

Еве ПСЖ ќе го земат Лаудруп и ќе направат подобар потег од нас... Најубаво, земи го Лаудруп, купи му 1-2 играчи по желба, стилот на игра не му е многу различен од тој на Мурињо, значи нема да има големи промени и остај го да си работи.

Али не, морало искусен тренер, за да ја освоиме 10. титула во ЛШ, по 10 пат. :noze:

Лаудруп натера Велшани да играат one touch football за 2 месеца. Тоа е потешко од секакви децими. :)

Кака не се продава туку така,после Роналдо тој носи најмнногу пари во клубот.Раул да си го вратиме,Мората во прв тим

Во следните неколку часа се очекува Карло "Бос" да биде ослободен од ПСЖ.

Роџерс ја вметна таа филозофија на игра на Свонси...
грешка си, пас игра имаа пред Роџерс со 4-3-3, со кратки додавања ко Барса што прават, сега Лаудруп игра со 4-2-3-1 со долги пасови од прва, без смирување на топка и игра преку крилата, имаше на мотд "swans fly" посебен прилог за ова.

Самиот Лаудруп зимата кажа дека му е желба да се врати во клубов не знам зошто и тој не е во кандидатите.

All the news about my renewal with Real Madrid are false.

Од официјалната на Роналдо. WTF?

All the news about my renewal with Real Madrid are false.

Од официјалната на Роналдо. WTF?

Ја незнам што толку го напнаа со договорот на Роналдо ниту му истекува сега ниту за 1 година туку во 2015, едино што може да разговараат е неговата плата за која реално може и треба да добие покачување а исто така и некоја година плус во договорот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom