Брада како стил?

Дали би пуштале брада??

• Да

Гласови: 249 86,8%
  • Не

Гласови: 38 13,2%

• Вкупно гласачи
    287
Член од
28 април 2009
Мислења
750
Поени од реакции
507
Момци едно прашање. Треба утре (или задутре) да се сликам за една пригода, а работата е што не сакам да бидам тазе бричен, а имам дома една машинка за шишање па сакам да знам колку е отприлика минимумот на кој може да се скрати брадата?

Член од
14 април 2007
Мислења
1.812
Поени од реакции
1.047
Момци едно прашање. Треба утре (или задутре) да се сликам за една пригода, а работата е што не сакам да бидам тазе бричен, а имам дома една машинка за шишање па сакам да знам колку е отприлика минимумот на кој може да се скрати брадата?
Па избричи се еден ден пред тоа. И јас мразам кога сум тазе бричен, се бричев 1-2 дена пред, тоа се однесува на бричење со жилет/бик.
Сега последните 3-4 месеци нон стоп машинка, ја кратам на 0.5-1. Мислам дека 0.5 е минимум.

Член од
28 април 2009
Мислења
750
Поени од реакции
507
Па избричи се еден ден пред тоа. И јас мразам кога сум тазе бричен, се бричев 1-2 дена пред, тоа се однесува на бричење со жилет/бик.
Сега последните 3-4 месеци нон стоп машинка, ја кратам на 0.5-1. Мислам дека 0.5 е минимум.
Чим е така одлично :D

Фала ти

M

MIL

Гостин
poveke curi mi imat receno ubav su bil so taka sexy bradicka ne nesto briceno vaka naka tuku prirodno kako so mi e sve za ubavi curi be :D
--- надополнето: 2 мај 2013 во 22:00 ---
poveke curi mi imat receno ubav su bil so taka sexy bradicka ne nesto briceno vaka naka tuku prirodno kako so mi e sve za ubavi curi be :D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.739
Поени од реакции
43.864
Ја оставам доволно да потпорасне додека да се ре-избричам. :D Кога се гледам мазен мазен си велам дека сум најмутавата фаца на светот. Ама исто и не сакам премногу да ми порасне. Во главно се бричам на 7 до 10 дена. Ептен ако ме фати мрза може до 15 најмногу, ама тоа ептен ретко.

pumaval

Дрвен Адвокат
Член од
5 септември 2008
Мислења
1.480
Поени од реакции
598
Ја оставам доволно да потпорасне додека да се ре-избричам. :D Кога се гледам мазен мазен си велам дека сум најмутавата фаца на светот. Ама исто и не сакам премногу да ми порасне. Во главно се бричам на 7 до 10 дена. Ептен ако ме фати мрза може до 15 најмногу, ама тоа ептен ретко.
а вон-главно? :)

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
se bricam ednas u dve nedeli, mrazam koga sum bricen i edvaj cekam da minat 3-4 dena da mi potporasne :)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Eднаш нa две недели. Сеа терам некој инат, додека не ги положам сите испити. Може и септември да ме фати :eek:

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
Знам и по два месеци да не се бричам. Убаво ми е кога си се галам по брадата. :rolleyes:

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Сериозно бе не се бричите по 10 дена ? :pos:
Јас ако ја остаам 10 дена ај шо ке се забрадам, ама и отиде цела кутија жилети, 48 часа максимум.

Змејко и

Гледачот Дуле од Велес
Член од
10 април 2005
Мислења
1.103
Поени од реакции
1.419
Дечки, избегнувајте го долуприложениот стил, популарноста нагло му опаѓа кај цурите:

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
Знам и по два месеци да не се бричам. Убаво ми е кога си се галам по брадата. :rolleyes:
Па фала богу ... машко без брада не иде ... не е тоа тоа ... (y)
--- надополнето: 30 август 2013 во 22:15 ---
Дечки, избегнувајте го долуприложениот стил, популарноста нагло му опаѓа кај цурите:

Ова не е брада туку брадиште брадоњско од пола метро ... :X3::notworthy:

WalterWhiteTheMethKnight

Генијалец
Член од
19 мај 2010
Мислења
407
Поени од реакции
292
Јас еве скоро еден месец не сум бричен, ќе гледам колку може покасно да се бричам. Кога ќе се избричам после ко да не сум јас, чудно ми е. Вака подобро изгледам . Ама кога ќе се избричам обично обратно се бричам, така ми е побрзо, па должината ми оди во минус. :P Ова се однесува на целосно бричење. Инаку ја средувам брадата 1-2 пати неделно, ја бричам одоздола и на образите, не ми е запуштена. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom