Race Driver GRID 2

• Креатор на темата Креатор на темата mkgunner
  • Време на започнување Време на започнување
me razocara igrava iskreno, u sporedba so kecot e tapa. Damageot na vozilata e nikakov u sporedba so kecot i da ja rasturam od mavanje kolata se e ok so nea, handlingot e glup malce i uste nekoi drugi sitnici. Bmwto kocka sto go stavile svaka im cast.

Средив.Си ја играм веќе мултиплеер му благодарам многу на snow : )Тој ми помогна :).

me razocara igrava iskreno, u sporedba so kecot e tapa. Damageot na vozilata e nikakov u sporedba so kecot i da ja rasturam od mavanje kolata se e ok so nea, handlingot e glup malce i uste nekoi drugi sitnici. Bmwto kocka sto go stavile svaka im cast.

Колку си сигурен во тоа ? Се мести колата да се крши само на изглед или тоа да делува на нејзиниот хендлинг и акселерејшн. А иначе летат и гуми :D

МИлсиш несе вози дорбронели.Имане во тоа не мисе допагана секоја кривинка веднаклизеколата. :D

ako kocis na vreme se e ok, igrava e duri i prelesna nekako :D kecot bese teska u pm, davas gas korne odma ti zabeguva levo desno pogotovo ako si na treva :D ja igram na basic za da ja naucam pa posle planiram da kacam level zs vaka sum mnogu jak :D Ima preubava grafika no najvise sto mozam da izvadam so mojata gt610m e ultra low performansi za igrivost nekoja. 30-60 fps

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom