Препорачај што да јадам денес

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Јас денес обарив морков, компир, брокулии грашок, испоховаф телешки шницли а во водата каде барев зеленчукот (заедно со тро зеленчук) направив убава супа.Една шопска за салатичка, малце ракија, пиво ...

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Алпска супа...

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Нешто вкусно за пред ТВ додека гледаш филм..... :)
Ќе купите од оние лепчињата-кругчиња ( како погача се), ќе ги пресечете на пола...
ќе изрендате кашкавал и салама и ќе ги стоплите на оган, готово ќе биде кога кашкавалот ќе се стопи....
смесата додека е топла ќе ја ставите во чепчињата, додајте кечап..... за пиење можете пиво или чоколадно млеко... добар филм..... и уживанција ;)

Keepitreal

И сега ?....
Член од
18 септември 2012
Мислења
386
Поени од реакции
371
Ај дека јас го имам оваа јадење .. Спанаќ во рерна со јајца на око одгоре...

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Летни палачинки:
Најпрво ќе купиш или ќе направиш палачинки, ама гледај така малце поголеми, а потоа и филот
Солени:
Ќе изрендаш салама, кисели краставички, маслинки, ќе пропржиш малце печурки и ќе почекаш да се исцеди зејтинот од нив, ќе свариш 2 јајца и компири и ќе ги исечкаш на коцки... сето ова ќе го ставиш оладено во еден сад и ќе додадеш мајонез и павлака..... ќе мешаш... ќе ставиш во палачинката и ќе ја завиткаш :)
А потоа, што вика Алачка ........ Мхмхмхмхм :)

Член од
3 јуни 2013
Мислења
329
Поени од реакции
218
Чаден лосос
Лосос ми е омилена риба дефинитивно, ама ова чадениов треба да се забрани. Да се разбереме нема повкусна риба од печен лосос или од рибља чорба со лосос. Ама ова чадениов го има најлошиот вкус што постои и згора на се го продаваат по цена од ѓаол и пол.

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Член од
20 октомври 2012
Мислења
3.612
Поени од реакции
6.240
Ми се допаѓа... да дојдам како гостин да пробам :)
Отиде друже за две минути го снема :pos: , за нареден пат ќе те викам ќе се договориме, ти го носиш лосос а ја се останато :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom