Mиксче

• Креатор на темата Креатор на темата wot
  • Време на започнување Време на започнување

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.769
Поени од реакции
34.410
In before, да напоменам дека имам wireless глушец поради кој би резултирал некаде последен на табела, како сте старите играчи и, како од многу митологии старите богови.. овај админи, за нека стара добра време, да се испукаме еден квалитетен микс, со оглед на тоа дека потешките денови според студентските календари а и општо - поминаа.

Знам @Toneh беше игра. Не, не го имитирам Кагебе. На англиски боље звучи.
Ќе тагнам уште некој па ако има интерес, ќе се собираме и по фб, телефони, сталкање низ темни улички..

@Mac))
@G@rfielD
@Shorty
@No Fear
Другиве незнам дали седат на форум, а Мето, Ади.. јас ќе ги соберам. Тагнете други.

c1 c1 c1 c1 c1 c1!

Не сум сигурен дали темава ти е само за тагнатите и за тие што ќе бидат тагнати од нивна страна, ама ако не е така и ја би пуцал со вас ако ме примите :pipi:

Ако е за ЦС 1.6 ајм ин ако примате нетагнати луѓе :)

Едно 2-3 години немам играно, али ако има место пишете ме и мене. :)

Ја дури би симнал пак 1.6ката да играме заедно :)

Клајте ме и мене.

и мене рачунајте ме ако има место :) јас си плескам cs секојдневно :)

Играте уште ? :)

Дечки, јас кантер немам уклучено 4-5 години и идејата беше старите админи и играчи од Кајгана серверите да се попукаме уз заебанции, ништо сериозно и за скорови. Искрено, воопшто, а ниту за вас кои не ве познавам, не би инсталирал одново кантер. Носталгија беше во прашање. Да се пријавеше уште некој, освен Гарфилд, ќе преминевме во втора фаза на организација. Ама гледам има интерес, може темава да ви користи за Кајгана играчи миксови, секојдневните членови, од гејминг подфорумот, па и општо. Oрганизирајте си се. :)

Без тоа, темава нема поента освен да се потсеќаме дека Toneh е gayfag. :D

Тагни ко човек.

После 13-ти јуни можам јас! :)
--- надополнето: 8 јуни 2013 во 20:58 ---
П.с. Ќе го викнам Принц јас и Корун, ако можам и kpbKengur

Тагни ко човек.

После 13-ти јуни можам јас! :)
--- надополнето: 8 јуни 2013 во 20:58 ---
П.с. Ќе го викнам Принц јас и Корун, ако можам и kpbKengur

Незнам шо се десило. :D

Во ред е после 13ти од моја страна. Кажи му на Кенгур не е од мој тим дека одамна не е во мој клан!

Shorty
No Fear

Треба да најдеме темата со старата годишнина, да видиме кои бевме собрани, а воедно и кој кркаше нож.. :devil1:

Незнам шо се десило. :D

Во ред е после 13ти од моја страна. Кажи му на Кенгур не е од мој тим дека одамна не е во мој клан!

Shorty
No Fear

Треба да најдеме темата со старата годишнина, да видиме кои бевме собрани, а воедно и кој кркаше нож.. :devil1:

Challenge accepted! :D

Пожелно би било да играм против тебе :*

Ајде бе, може. Да помине само јунска сесија. :P

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...

Недела од 5 јули 2025

Back
На врв Bottom