Фан Клуб: Борусија Дортмунд

Дортмунд му нуди 7м ЕУР а во Баерн би зел 9-10 поред шпекулации плус ќе земе бонус за подпис и неговите агенти ќе земат дебела провизија. Тие го форсираат, и се шпекулира дека веќе зеле пари па не може така лесно да подпишат за друг тим, не се глупи од Баерн (слично како Дајслер во времето). Е сега ако не плати Баерн и ако оди следната година без пари провизијата ќе биде многу помала, нели. И не викам дека е само ради пари, уба работа но тоа е една од поглавните причини.

Таа провизија што ја земале агентите може да ја дуплираат ако потпише за било кој од клубовите погоре што ги набројав...Поготово Монако кои сега лудница...

На крај краева,Баерн е европски шампион моментално,и секој играш што сака да дојде е нормално.

Е да бе да беше само за парите немаше да искача со изјави ќе идам само во еден клуб ау. Ќе искочеше со изјави ко Хазард летоска се продаде на сите клубови, истото можеше и Левандовски да го напраи да каже само дека ќе си иде и ќе му се убацеа сите Сити,ПСЖ и кој уште не е тоаш ќе можеше да преговара за плата колку сака.

Работата е Левандовски зима 1.5 милиони годишно, на почетокот Дортмунд сакаа да го натераат да потпише за пари колку што земаат Геце и Хумелс по 4,5 милиони годишно нарамно не е глуп таков напаѓач да игра за 4 милиони годишно посебно што ова ќе му биде најглавниот договор во кариера таман за 5 години ќе има веќе 29 и посебно што мн други напаѓачи зимаат 3 пати повеќе од него еве да речеме Гомез зима 9 милиони годишно.

После видоа дека не ја бива работата и на крај веќе му понудија 7 милиони годишно али касно беше ја мислам у тој период веќе одлучил да си оди

Е да бе да беше само за парите немаше да искача со изјави ќе идам само во еден клуб ау. Ќе искочеше со изјави ко Хазард летоска се продаде на сите клубови, истото можеше и Левандовски да го напраи да каже само дека ќе си иде и ќе му се убацеа сите Сити,ПСЖ и кој уште не е тоаш ќе можеше да преговара за плата колку сака.

Работата е Левандовски зима 1.5 милиони годишно, на почетокот Дортмунд сакаа да го натераат да потпише за пари колку што земаат Геце и Хумелс по 4,5 милиони годишно нарамно не е глуп таков напаѓач да игра за 4 милиони годишно посебно што ова ќе му биде најглавниот договор во кариера таман за 5 години ќе има веќе 29 и посебно што мн други напаѓачи зимаат 3 пати повеќе од него еве да речеме Гомез зима 9 милиони годишно.

После видоа дека не ја бива работата и на крај веќе му понудија 7 милиони годишно али касно беше ја мислам у тој период веќе одлучил да си оди

Еееее ама Игорче нема да ти признае дека и Дортмунд ја заебале работата,дека не се Левандовски или Баерн лошите секогаш....

Тешко е да се коментира за идните трансфери на Дортмунд, затоа што челниците не коментираат баш ништо. Релативно сигурно е дека со Ериксен се многу блиску Ливепрул веќе се одкажа од него затоа што бил веќе договорен со Дортмунд, но изгледа не е опција број 1 и затоа трансферот не е уште финализиран. Највероватно со Бернард све е договорено, Тотенхем кој го барал исто веќе се одкажа од него оти биле договорени со Дортмунд, но во Бразил уште се игра и затоа се чека пред да се објави. Со де Брујне изгледа ќе биде многу тешко да се донесе, Дортмунд и играчот се договорени и Брујне многу сака да дојде но Челзи не сака да го дава. Ми изгледа дека зависит од тоа кој играчи ќе донесе Челзи и дали Брујне ќе има реална шанса на минутажа.
--- надополнето: 9 јуни 2013 во 16:19 ---
http://www.clubcall.com/tottenham-hotspur/avbs-winger-move-sparks-hudd-move-talk-1598162.html

Meanwhile, claims that Spurs are trying to lure Brazilian winger Bernard from Atletico Miniero are old and it appears Champions League finalists Borussia have all but sealed the deal for the diminutive 20-year-old. The German club have had the deal in place for the best part of a month and are ready to announce it after Atletico's participation in the Copa Libertadores comes to an end, which will be a couple of weeks after the Confederations Cup.

tumblr_mnzjvyS96s1r1cbd0o1_500.jpg

Не е битна сликата, ја ставив затоа што ми беше интересна. Иначе ми е мило што Гетце сепак одбра да игра за Германски тим, оти нели и другите имаат и даваат пари за квалитет, не само Баерн.

поентата на сликата дека геце е арогантно копиле кое е алчно по пари .... пфффф излезете од тој филм бе за пари. секаде можеше да отиде за пари ... за многу повеќе пари. гревот на геце е дека отиде во баерн , а баерн го привлече со други работи а не со пари.

поентата на сликата дека геце е арогантно копиле кое е алчно по пари .... пфффф излезете од тој филм бе за пари. секаде можеше да отиде за пари ... за многу повеќе пари. гревот на геце е дека отиде во баерн , а баерн го привлече со други работи а не со пари.
ПА добро не само пари ама трипати поголема плата зема сега и тоа не е за подценувајне. На 21 година ретко кој играч зема 10м ЕУР и поќе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom