Ледиком

Дечки проверете го телефонот убаво, и провери што пишува позади под батеријата, дали пишува Made in China. Затоа што, тешко телефон како што треба да е, да го продаваат за толку ниска цена, или може е предходно користен. :(

Па сите се од кина што има веза тоа.:)

Денес зема еден другар HTC One X. Нов, ги има сите јазици, одлична кутија, слушалки.Значи не ви држат вода муабетиве.Телефонот во Оне беше 33.000 само уред, кај нив 24.800.

И тоа од само еден случај го заклучи дека не ни држеле вода? Се погодило може, не викаме не. Велиме во глобала што се збори.

Па сите се од кина што има веза тоа.:)

Хах, незнам баш тоа друже. Има Нокиа N96 брат ми, позади му пишува Made in Finland, додека другар негов има иста нокиа, а позади му пишува Made in China. На лик иста е, само што брат ми ја зема околу 500 евра, а другар му 5 пати поевтино. Истото сум го приметил и со Iphone, имаше една продавница што продаваа оргинал кинески, за по 100 евра, оргинал :D

Денес зема еден другар HTC One X. Нов, ги има сите јазици, одлична кутија, слушалки.Значи не ви држат вода муабетиве.Телефонот во Оне беше 33.000 само уред, кај нив 24.800.
Да не е половен а му направиле филм дека е нов.Носи го во мобилара кај
@Torte Mobile™ на проверка

Да се разбереме, има два типа кинески телефони. Чкарт и Оригинал. Ајфоните сите се прават во Кина. Ако ви пишува Маде ин Калифорнија тогаш Ајфонот е кинески. А и другите скоро сите се прават во Кина.
Пазете да не ви го начука Ледиком со кинеските па да не се чудите. :свиркам::свиркам:

Хах, незнам баш тоа друже. Има Нокиа N96 брат ми, позади му пишува Made in Finland, додека другар негов има иста нокиа, а позади му пишува Made in China. На лик иста е, само што брат ми ја зема околу 500 евра, а другар му 5 пати поевтино. Истото сум го приметил и со Iphone, имаше една продавница што продаваа оргинал кинески, за по 100 евра, оргинал :D

Друго е фалцификат или клон а друго е оригинал(y)

sakam da kupam ipad mini , vo LEDIKOM e 18490 a vo ostanative e 19 900 kako duna i ISTYLE so da praam sovet

sakam da kupam ipad mini , vo LEDIKOM e 18490 a vo ostanative e 19 900 kako duna i ISTYLE so da praam sovet

Зарем за 1000 денари би ризикувал? Прашај и во Дуна компјутери колку е и ако е исто нема што да се мислиш, разликата е смешна, а сигурноста и подршката битни

Знам дека во Дуна имаше 5% попуст на iPad mini, прашај дали важи уште, ќе ти биде разлика од 500 денари.

Дечки не се лажи ако разликата е мала, па и голема да е. Ке ти шибнат срање овие од ледиком 100%

Кко може срање за нов ајпед мини да му шитнат? Или колку да се искоментира? Да не ги клопат у подрум ледиком ?

Кко може срање за нов ајпед мини да му шитнат? Или колку да се искоментира? Да не ги клопат у подрум ледиком ?

Хаха, дечки, другарите зимаат кинеско срање. Како е можно од овластен диструбутер да е поевтино ова не ми е јасно? Кој профит го имаат они? Иначе, се имам лично уверено дека не продаваат салам роба, како што ја рекламираат.

Хаха, дечки, другарите зимаат кинеско срање. Како е можно од овластен диструбутер да е поевтино ова не ми е јасно? Кој профит го имаат они? Иначе, се имам лично уверено дека не продаваат салам роба, како што ја рекламираат.
Не траскајте безвезе, значи оргинали се и во ледиком
не дека ги бранам ама не и да тропате глупости

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom