Македонијо, ште умра за теп!

• Креатор на темата Креатор на темата Forrest Gump
  • Време на започнување Време на започнување
Се накотија дебиливе...

389711_10151698375726532_1110842293_n.jpg
нов тренд после харлем шејкот
малтретирање и глупирање околу стари луѓе
for the lulz

Патем, бабата ниту е тепана, ниту е силувана, ниту било што лошо и се случило. Воопшто не го оправдувам овој чин на некултура, затоа што никој не сака истото да му се случи, но 20 страни за NOTHING е навистина чудно.
Незнам за тебе, ама мене ужасно ме попиздува кога некој демонстрира сила врз некој што е немоќен да му возврати, врз човек што е неколкупати постар од него и слично.
Не е поентава овде дали ја удрил, или и’ нанесол друга физичка повреда... Самиот чин на понижување на старо и немоќно лице е крајно идиотски. И ако се прашам самиот, треба тој кретенот достојно да се казни за тоа, независно после колку време од настанот.
Па уште и ко врв на тортата е што идиотот го објавува видеото за цел свет да го види кој „фраер“ е и на крај стасува дури и да се заканува по медиуми.
Епа ко ќе го сумираш сето ова, незнам ти, ама јас би му пресудил инстантно на кретенот.

видете го мангуп или ,глуп само доволно е
http://denesen.mk/web/2013/06/02/momceto-koe-ja-isprska-babata-se-zakanuva/

читај малце поназад, што му се десило на Пратеник кога има пишал на прес24, може сами они си измислиле пешлациве. колку да им се чита веста, и знаеш како иде тоа, копи пасте и се шири како лудило.

читај малце поназад, што му се десило на Пратеник кога има пишал на прес24, може сами они си измислиле пешлациве. колку да им се чита веста, и знаеш како иде тоа, копи пасте и се шири како лудило.

Не бев јас.Само го цитирав коментарот од јутуб на чоеко шо му пишал на прес24

видете го мангуп или ,глуп само доволно е
http://denesen.mk/web/2013/06/02/momceto-koe-ja-isprska-babata-se-zakanuva/
МанГлуп?

Претеравте со ова за бабичката, ако ви е навистина толку грев како што се изјаснувате тука, и го напаѓате Манглупот откажете се од целиот луксуз и донирајте ги парите за оние кои ви е ГРЕВ.

МанГлуп?

Претеравте со ова за бабичката, ако ви е навистина толку грев како што се изјаснувате тука, и го напаѓате Манглупот откажете се од целиот луксуз и донирајте ги парите за оние кои ви е ГРЕВ.
Ок, остави ја твојата сметка.

да ги зачита човек коментариве со ред, ако може да се снајде јас еве веќе.....

еден пцуе, друг вреѓа, трет ја бара бабата, четврт плаче по бабата, петти остава коментари од јутуб притоа не кажувајќи дека цитира, во меѓувреме двајца се караат дали идиот од видеото се вика Дарко или Марко, десетиот тврди дека го познава..........131от се фали дека му бил кошија од зграда и утре дека ќе го истепал......и сето ова зачинeто со 2-3ца тролови.......:unsure:

да ги зачита човек коментариве со ред, ако може да се снајде јас еве веќе.....

еден пцуе, друг вреѓа, трет ја бара бабата, четврт плаче по бабата, петти остава коментари од јутуб притоа не кажувајќи дека цитира, во меѓувреме двајца се караат дали идиот од видеото се вика Дарко или Марко, десетиот тврди дека го познава..........131от се фали дека му бил кошија од зграда и утре дека ќе го истепал......и сето ова зачинто со 2-3ца тролови.......:unsure:

Welcome to Kajgana my friend :)

Едно 3 4 дена сакам да пишам еден реферат на темава ама никако да стасам, па ајде сега.
Тоа што сакав да го кажам гледам дека отприлика го кажал God only knows ,али ќе се надоврзам и јас.
1. Од каде заклучокот дека бабата е добродушна ?
2. Сите тука нешто се прават јаки нешто ќе тепаат итн итн.
Сега откако дознавме дека бил син на бизнисмен, верувам дека пола од машките се усрале, а пола од женските го имаат размислувањето, СЕГА ДА МУ КАЖАТ ФЕЈСБУК НА ОВАЈ ПА ДА СИ ГО АДНАМ.
Јас ќе си го кажам она што мене ми лежи на душа, кога веќе сите почнавте.
Сакавте капитализам, еве ви капитализам, сакавте Европа, еве ви ја. Ова е капитализмот и европа, баш овие клошари, а не она по телевизија што се кажува. За ситни интереси си ги продадовме и продаваме душите. Тврдам дека ако некој ваков ти дозволи да дојдиш до неговите благодети ќе се откажиш и од бабичката и од дедичкото( се разбира не сите). Самите дозволуваме оние кои се бавеле и бават со противзаконски работи да бидат алфа и омега во општеството, па сега се чудиме за една бабичка. А децата што ги киднапираат секој ден за некое богаташче да си добие нов бубрег ? Пивото и дебилов се проблемот ?
Па ако е овај син на некојси газда ако оди работава до суд можи и бабава крива да ја извадат.
Искрено не ми причини никакви чувства видеото, зошто ова прераснува во очекувано секојдневие. Повеќе сум загрижен утре да не ме гледа некој во облик на подвижен бубрег.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom