нов тренд после харлем шејкотСе накотија дебиливе...
![]()
малтретирање и глупирање околу стари луѓе
for the lulz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
нов тренд после харлем шејкотСе накотија дебиливе...
![]()
Незнам за тебе, ама мене ужасно ме попиздува кога некој демонстрира сила врз некој што е немоќен да му возврати, врз човек што е неколкупати постар од него и слично.Патем, бабата ниту е тепана, ниту е силувана, ниту било што лошо и се случило. Воопшто не го оправдувам овој чин на некултура, затоа што никој не сака истото да му се случи, но 20 страни за NOTHING е навистина чудно.
видете го мангуп или ,глуп само доволно е
http://denesen.mk/web/2013/06/02/momceto-koe-ja-isprska-babata-se-zakanuva/
Јас сакам и да ја најдам бабичката...
читај малце поназад, што му се десило на Пратеник кога има пишал на прес24, може сами они си измислиле пешлациве. колку да им се чита веста, и знаеш како иде тоа, копи пасте и се шири како лудило.
Купи си кози... ќе се сретнете на некоја ливада![]()
МанГлуп?видете го мангуп или ,глуп само доволно е
http://denesen.mk/web/2013/06/02/momceto-koe-ja-isprska-babata-se-zakanuva/
Ок, остави ја твојата сметка.МанГлуп?
Претеравте со ова за бабичката, ако ви е навистина толку грев како што се изјаснувате тука, и го напаѓате Манглупот откажете се од целиот луксуз и донирајте ги парите за оние кои ви е ГРЕВ.
Ок, остави ја твојата сметка.
210-0552173401-87 Тутунска банка...Ок, остави ја твојата сметка.
да ги зачита човек коментариве со ред, ако може да се снајде јас еве веќе.....
еден пцуе, друг вреѓа, трет ја бара бабата, четврт плаче по бабата, петти остава коментари од јутуб притоа не кажувајќи дека цитира, во меѓувреме двајца се караат дали идиот од видеото се вика Дарко или Марко, десетиот тврди дека го познава..........131от се фали дека му бил кошија од зграда и утре дека ќе го истепал......и сето ова зачинто со 2-3ца тролови.......![]()