Фан клуб - РК Вардар

Многу интересна работа ми е ова стварно :)
Во Металург сите се Македонци, они нас не претставуваат, они направиле тим што играат и за Македонија и за Металург, бла,бла,бла...А кај нас сите се потенцијали за во Европа. Нека иде Манасков, зошто да иде Столе? :icon_lol: Да потпише Кирце, па ќе видите и потенцијал и Европа ќе видите :icon_mrgr:
Двојни стандарди бе :)
Дај бе не не ме ставајте во кош со некои „навивачи“...
Ниту еден играч од Македонците во Металург (освен Манасков) нема квалитет да игра во силен тим од Бундеслигата. Столе има огромен потенцијал, прв пат после Кире Лазаров барем приближен квалитет. Може да кажете што сакате, факт е дека Столе после ЕП 2012 стагнира во форма, ако продолжи да игра во Македонија, ќе остане така... требаше да си оди уште одма, ама тој најдобро си знае. Можеби тука добива подобар договор.

На Столе му требаат утакмици,со два меча(шо одлучуваат за нешто) во СЕХА лига годишно,и со два меча во лига не се прават играчи..
Не е ни чудо шо се здебели буцкото....треба да го топи некаде салцето....:X3:

На Столе му требаат утакмици,со два меча(шо одлучуваат за нешто) во СЕХА лига годишно,и со два меча во лига не се прават играчи..
Не е ни чудо шо се здебели буцкото....треба да го топи некаде салцето....:X3:

Со кафана и пиење тоа е, да отидеше настрана поарно бар ќе го средеа и ќе се развиваше во уште подобар играч вака по старо..

Со кафана и пиење тоа е, да отидеше настрана поарно бар ќе го средеа и ќе се развиваше во уште подобар играч вака по старо..

Да оди некаде надвор ќе биди втор,трет пикер во екипа,ќе дели минутажа..прашање е колку и ќе игра....
Дека би го средиле со однесување со подобри тренинзи,со професионализам,се сложувам,овде Вардар си заеба работа..
Плус Лино го упропасти дечково,требаше многу порано да добива шанса во Металург,не да бери топки на тренинг на Ванчо...
Како и да е,добар потег на Вардар шо го задржаа Столе,решија голема работа...

Уште од сега се тресам од возбуда :vozbud:
Се надевам нема да ми заврши денот попарен како вчера кога ми испадна СДепор.
Сакаме титула!!!

П.с.
1.Кога ќе мијам лице ќе го измијам 5 пати. Секоја страна од вилицата ќе ја четкам по 25 секунди.

2.Пред да тргнам за на утакмица ќе ја пуштам Раце горе од САФ.

3.На излагање од двор, првата скала во дворот ќе ја качам и симнам 5 пати.

4.Ќе се ишишам во понеделникот од неделата кога играме :D

5.И во црква ќе отидам после сто години. Пошто не иде ова вака :D После 15 години ќе ги однесам во црква свеќите што ми ги дале кога ме крштеваме :pos:

6.Со досегашната "среќна" маица загубивме :( Заборавив декасо нив победуваме кога носам маица во нивните бои :D Така да ќе носам сина маица. Можно е и дресот Депортиво (јебеш ултрас правила битно да тепаме у пм), ем е сино бел, ем ќе им кобам нив, ем секогаш ми нсоел среќа :D
Точки 1 и 4 се исполнети :icon_mrgr:
Сината маица е спремна истотака :D

Уште од сега се тресам од возбуда :vozbud:
Се надевам нема да ми заврши денот попарен како вчера кога ми испадна СДепор.
Сакаме титула!!!

П.с.

Точки 1 и 4 се исполнети :icon_mrgr:
Сината маица е спремна истотака :D
За 3тат точка немаш толку кондиција бе, скрати на 3 пати :pos:

Ke treba karti?
--- надополнето: 2 јуни 2013 во 18:43 ---
Ke treba karti?
--- надополнето: 2 јуни 2013 во 18:44 ---
Ke treba karti?
--- надополнето: 2 јуни 2013 во 18:47 ---
Ke treba karti?

Легендата вели ако пишеш уште еднаш ке те пуштат без карта :coffee:

Озбилно за карти. По нетов ко што гледам немало веќе.
Инаку ми кочеше па стиснав неколку пати, затоа повторувањава.

Нешто читав дека Комитите ке ги делеле пред сала...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom