Вени

• Креатор на темата Креатор на темата mali aca
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
16 април 2013
Мислења
65
Поени од реакции
8
Имам доста изразено , скоро по цело тело а најнагласени се на рацете. Дали е тоа нормално и дали е штетно? Имам прашано доктор, вели можеби е по гените.
Во последно време некако како да се заскриваат внатре во телото и не се познаваат, мое мислење е
дека сите во денешно време имаме некој стрес, било работа, училиште , непријатни моменти и т.н
како помал се чуствував слободен и не ме болеше к%р за ништо, играв , се дружев, се тепав (како секое дете) вените уште тогаш беа нагласени и тоа добро, претпоставувам дека стресот влијае , и затоа денес се криат, не баш буквано , но не се како порано , ги има повеќе од тогаш , но не се напумпани со крв.

треба поише цвекло да јадеш пробај со салата нешто

Имам доста изразено , скоро по цело тело а најнагласени се на рацете. Дали е тоа нормално и дали е штетно? Имам прашано доктор, вели можеби е по гените.

.

Кај некого се изразени повеќе кај некого помалку и тоа не е штетно ниту пак покориско, едноставно се додека кардиоваскуларниот систем ти е ОК немаш мака(тука се вклучени и вените).

И да најверојатно е до гените, но ќе повторам додека не е компромитирана функционалноста и додека немаш некоја болештина на кардио системот немај мака.

Во последно време некако како да се заскриваат внатре во телото и не се познаваат,

Не се затскриваат туку телото ти се менува капираш она растење и развивање трае до 25 години.

мое мислење е дека сите во денешно време имаме некој стрес, било работа, училиште , непријатни моменти и т.н

Мое мислење е Б комплекс, помалку кафе и цигари и повеќе секс, јебига сега за да стане станко треба повеќе крв а ако е поголем уште појќе крв и ти сакаш вени да имаш после;)

и затоа денес се криат, не баш буквано , но не се како порано , ги има повеќе од тогаш , но не се напумпани со крв

Ако се како порано значи дека не растеш.

како помал се чуствував слободен и не ме болеше к%р за ништо, играв , се дружев, се тепав (како секое дете) вените уште тогаш беа нагласени и тоа добро, претпоставувам дека стресот влијае

И сега си слободен, ако сакаш да уживаш права тоа подразбира автоматски да преземеш и обврски.

btw и јас ги тепав моите школски и многу ми се плашеа, во второ одделение првпат мускршив заб на еден морон кој ме памти по тоа и здраво ми вика хаха

Кај некого се изразени повеќе кај некого помалку и тоа не е штетно ниту пак покориско, едноставно се додека кардиоваскуларниот систем ти е ОК немаш мака(тука се вклучени и вените).

И да најверојатно е до гените, но ќе повторам додека не е компромитирана функционалноста и додека немаш некоја болештина на кардио системот немај мака.

Не се затскриваат туку телото ти се менува капираш она растење и развивање трае до 25 години.

Мое мислење е Б комплекс, помалку кафе и цигари и повеќе секс, јебига сега за да стане станко треба повеќе крв а ако е поголем уште појќе крв и ти сакаш вени да имаш после;)

Ако се како порано значи дека не растеш.

И сега си слободен, ако сакаш да уживаш права тоа подразбира автоматски да преземеш и обврски.

btw и јас ги тепав моите школски и многу ми се плашеа, во второ одделение првпат мускршив заб на еден морон кој ме памти по тоа и здраво ми вика хаха

"помалку кафе и цигари", не помалце, туку воопшто не ги користам

Немав ми искочива кога почнав да вежбам со тегови на рацете. Баш се кул ВО МОМЕНТОВ.

Немав ми искочива кога почнав да вежбам со тегови на рацете. Баш се кул ВО МОМЕНТОВ.

Не си единствен :D, тоа е од напор се шират како што опишав и за нив после лек нема , ни маст ни крастајци не помага , гледај не претерувај
francesco-castano-gains-muscle-mass-without-bodybuilding-supplements-picture.jpg
ова го зедов само како пример , јас имам исто така на нозете нагоре ...

Не си единствен :D, тоа е од напор се шират како што опишав и за нив после лек нема , ни маст ни крастајци не помага , гледај не претерувај
francesco-castano-gains-muscle-mass-without-bodybuilding-supplements-picture.jpg
ова го зедов само како пример , јас имам исто така на нозете нагоре ...
Ја 1 на бицепсот и мн на подлактицата не се многу али ептен се изразуваат:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom