Г
ГОЦ-К.О
Гостин
И бе суртук,хиии керата бреееј!Аааа анасана!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас заразлика од многу други тука ниту му пресудив на никого, ниту одлучив каква треба да му биде судбината. Сум се нашол и во ситуација на дечките и во ситуација на бабата, сум понижувал ме понижувале.. Таков е животот.. Не реков дека бабата била таква и дека они се во право, туку си имам свој начин на размислување и несакам да осудувам никого..
Покај се грешно чедо!Јас не би го тепал. Би го заврзал гол за едно дрво и би го бајнал во пиво , сето тоа ќе го снимам и ке го ставам на јутуб. Па да види какво е чувството.![]()
Јас заразлика од многу други тука ниту му пресудив на никого, ниту одлучив каква треба да му биде судбината. Сум се нашол и во ситуација на дечките и во ситуација на бабата, сум понижувал ме понижувале.. Таков е животот.. Не реков дека бабата била таква и дека они се во право, туку си имам свој начин на размислување и несакам да осудувам никого..
Naravucenie pazete sto pravite moze da se najdete na naslovna, mala e Makedonija a golema Kajgana![]()
Момчето кое ја поли бабата со пиво, утрово во допис до нашата редакција, само го откри својот идентитет. Во пораката испратена до нашата фан страна, момчето се пофали дека го пријавило видеото во YouTube сервисот и дека веднаш е избришано. Но, читателите на Press24 денеска во повеќе наврати го закачуваа видеото на YouTube и ни ги испраќаа линковите за да можат што е можно повеќе читатели да го видат срамниот чин, кога беспомошна, добродушна баба, чисто од забава е полеана со пиво.
Во медиумите веќе се шпекулираше дека станува збор за син на сопственик на скопска телевизија, но според она што можевме да го видиме на facebook профилот одкој ни е испратена пораката, станува збор за момче од Тетово.
Неговото однесување предизвика бура од реакции на социјалните мрежи а само денеска, видеото прегледано над 15.000 пати, и споделено над 2000 пати. Голем број од коментарите кои може да се најдат на социјалните мрежи изразуваат револт а има и такви кои се закануваат по безбедноста на момчето. Од тие причини решивме да го скриеме неговиот идентитет
http://grid.mk/read/news/505155677/...i-babata-so-pivo-samo-si-go-otkri-identitetot
И претходно имаме докажано дека кога сакаме можеме да бидеме големо семејстволуѓе без работа![]()