STEALTH
God is a DJ
- Член од
- 25 ноември 2011
- Мислења
- 10.723
- Поени од реакции
- 14.790
Ме чудите. Овде на форум може да најдете идентитет на личност само со аватар за еден саат, копуков никој да не го препознае?
Не сум на работа во MI6 денеска

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ме чудите. Овде на форум може да најдете идентитет на личност само со аватар за еден саат, копуков никој да не го препознае?
Наводно дебилчето е син на газдата на Тв Амазон.
Џабе се вреѓате и се мавате со камења веќе е исцрпена темава. Се гледа дека јавноста се инфомира и ќе се информира подобро еве и некои медиуми веќе објавиле. Толку може да се направи натака си има институции. http://a1on.mk/wordpress/archives/158442
ма ќе му ја е*ам мајката ја, од кого сака нека е.
мрсулко.
ако има храброст нека се зачлени на кајгана и нека ми пише ПП, да се решиме набрзина.....педериште......нека каже време и место, ете тој нека бира.
п.с. ме интересира што ќе се случи кога ќе се откријат кој се? ќе ги убијат? ќе ги претепаат? затвор? или плоштад?
ма ќе му ја е*ам мајката ја, од кого сака нека е.
мрсулко.
ако има храброст нека се зачлени на кајгана и нека ми пише ПП, да се решиме набрзина.....педериште......нека каже време и место, ете тој нека бира.
п.с. ме интересира што ќе се случи кога ќе се откријат кој се? ќе ги убијат? ќе ги претепаат? затвор? или плоштад?
DARKO DJORDJIEVSKI,HEROINSKI ZAVISNIK,Naselba ŽELEZARA,Skopje..
ете клошарот како се вика
Јас знам што ќе се случи. Само чекам да се открие нивниот идентитет.
Не верувам дека е хероински зависник. Се гледа по него. Сигурен ли си дека овој е тој?
Леле, леле како земјава овде во Влае да се стресе кога го прочитав ова.
Ќе јадат прекршочна е тоа ќе се случи.
Многу голем оптимист си бил...