Македонијо, ште умра за теп!

• Креатор на темата Креатор на темата Forrest Gump
  • Време на започнување Време на започнување
Ме чудите. Овде на форум може да најдете идентитет на личност само со аватар за еден саат, копуков никој да не го препознае?

Не сум на работа во MI6 денеска :icon_lol:

ма ќе му ја е*ам мајката ја, од кого сака нека е.
мрсулко.
ако има храброст нека се зачлени на кајгана и нека ми пише ПП, да се решиме набрзина.....педериште......нека каже време и место, ете тој нека бира.

п.с. ме интересира што ќе се случи кога ќе се откријат кој се? ќе ги убијат? ќе ги претепаат? затвор? или плоштад?

Џабе се вреѓате и се мавате со камења веќе е исцрпена темава. Се гледа дека јавноста се инфомира и ќе се информира подобро еве и некои медиуми веќе објавиле. Толку може да се направи натака си има институции. http://a1on.mk/wordpress/archives/158442

Тоа е тоа. Пет минути од вашето ценето време ако одвоите да се најде некој и јавно да се објави дека е морон мислам дека не е тешко. Ако нема закон и институции да го казнат барем сите да го објават и да го изругаат, да не му текне уште еднаш да се понаша како клошар. Ако не се притисне по социјални мрежи никој ништо не објавува, барем медиумиве си ги знаеме. Вака барем постои шанса да одговара за малтертирање или незнам правно како оди тоа.
А не со ѓон на секоја акција влетување. Барем сега одвоив 15 минути Стефус рече да проанализирам нешто поважно и кога гледам ни еден протест или акција не чини. Ваму не нема, ваму она не чини, оваа акција е глупа, онаа акција е глупа и така натаму многу се.
Али важно да се исплука било која акција и тоа се истите ликови секаде ако анализирате, тие се 5 души никаде ништо што не им се свиѓа во било која акција, а сите што се за акцијата си даваат право да ги ругаат или вреѓаат. И на крајот пак тие што биле дел од нешто не чинат, они чинат.

DARKO DJORDJIEVSKI,HEROINSKI ZAVISNIK, Naselba ŽELEZARA,Skopje..

ете клошарот како се вика

мрсулко.
ако има храброст нека се зачлени на кајгана и нека ми пише ПП, да се решиме набрзина.....педериште......нека каже време и место, ете тој нека бира.

п.с. ме интересира што ќе се случи кога ќе се откријат кој се? ќе ги убијат? ќе ги претепаат? затвор? или плоштад?

Јас знам што ќе се случи. Само чекам да се открие нивниот идентитет.

мрсулко.

у кој филм влезе бе дечко ахахахах

Јас знам што ќе се случи. Само чекам да се открие нивниот идентитет.

Леле, леле како земјава овде во Влае да се стресе кога го прочитав ова.

Ќе јадат прекршочна е тоа ќе се случи.

Не верувам дека е хероински зависник. Се гледа по него. Сигурен ли си дека овој е тој?

така разбрав колку е веродостојно незнам ,ама по се изгледа дека е така

Многу голем оптимист си бил...

Што ајде, кажи многу ме интересира ? Некој анархисти, феминисти ќе отидат да ги тепаат, тоа ли ?

Ако е така, еве јас сега по пиво ќе отидам и 5-6 баби ќе испрскам, и ќе се снимам. Ќе ги пратиш анархистите кај мене? Одма ти праќам адреса, матичен број, место на раѓање, све.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom