Што користите за решавање на неспоразум (Боксирачи,Шипки,ножеви и др.)

• Креатор на темата Креатор на темата Mr.Fix
  • Време на започнување Време на започнување
Иначе за твојот проблем разговарај прво со наставничката на страна и кажи и дека ти е дојдено преку глава веќе и дека не можеш да трпиш такви провокации и дека доколки продолжат нема да одговараш ти за настанатите последици... Доколку продолжат исто да те зафркаваат земи опни му на некој од тие нешто во глава саксија или што ти дојде или па собери поголемо друштво (сигурно имаш некој братучед, брат нешто постар и набиј им страв на нив)...
После во средно кога ќе запишеш види научи се повеќе шали такви работи, биди си свој и интересен само немој никогаш да ќутиш и немој никогаш да дозволиш да приметат дека нешто те навредува и ти смета пошто повеќе ќе те зафркаваат, на секоја шала возврати макар да биде и на твоја сметка... ;)

Не реков дека ти имаш туку пошто ти рече како и јас ти кажав... Иначе ако ти се погоди некој будала или постар ќе ти го набута боксирачот во г*з...

Или со шипка боксирач по коска и да му помодри фацата па да го потсеќа да не му се повтори.

Не не, мали се за тие работи. Вака на час дури прат муабет за него, станва, зема столчето и по раце.
Со овие работи ти шо ги кажа, можи да го убие на таа нерва, не само да го повреди :)

Ае вака глеам сите се свретве против мене 8 одд боксирач. Иначе оа носам само ако они употребат кај мене има шо викате копиљаци 10 години баш 10 години ножеви носат знам едно 10 такви деца со ножеви шо носат.Иначе не сум од општа мира да се тепам или ако ме опцуе единствено ако ме удри прв а вака доека се залетуе со гради.Нека си се перчи само ако нападне глеа разбравте дека сум бил сењак сум се тепал со послаби до мерак такви работи. ПАП ПОГРЕШНО СТЕ СВАТИЛЕ:)
--- надополнето: 31 мај 2013 во 14:10 ---

Вежбав карате се убаво али се запишаа деца од 5 год и цел ден со нив почетноито а ја плав појас и се отпишав.

prison01.sJPG_950_2000_0_75_0_50_50.sJPG

znaev ja deka u ms 13 si...veke si na 4ta tetovaza...ali sfajkam zaebano e koa od mali se so oruzje site

Шо бе да не им викаш дај ќе ви го испушам само не ме тепајте?:icon_lol:
Не,напротив - можеби во моментот нема да влезам во расправија,ама после тоа ќе му ги е**м сестрите,мајката,вујните,при што ќе користам Durex.
Јасно е сега ? :D

Usually shotgun... or metasploit... or bruteforce... или зависи од инспирација во моментот :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom