Samsung Galaxy S серија

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Мислам дека оваа серија заслужува една посебна тема во која што ќе бидат дискутирани досегашните модели, решавање разни проблеми со истите, совети, ќе бидат постирани гласини за нови модели, очекувани цени и слично.

Денес искочиле официјални информации околу спецификацијата на Samsung Galaxy S4 Mini. Според мене, изгледа одлично, а и е доста добро опремен хардверски. Ваши претпоставки, која цена да ја очекуваме во пост-пејд кај нашиве оператори?

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s4_mini_packs_43_display_and_snapdragon_400-news-6122.php

gsmarena_019.jpg

Година 2016, Самсунг го најавува својот Galaxy S7 Mini со 5 инчен екран :pos::pos::pos:

Инаку телефонов (S4 Mini) вака хардверски си е супер, само и ценовно да се погоди, да не биде како S3 Mini кога излезе.

Година 2016, Самсунг го најавува својот Galaxy S7 Mini со 5 инчен екран :pos::pos::pos:

Инаку телефонов (S4 Mini) вака хардверски си е супер, само и ценовно да се погоди, да не биде како S3 Mini кога излезе.

Ти текнува која беше цената на S3 Mini кога излезе?

Јако телефонче, ако е скап на есен или на зима го земам 100 %,додека падне цената.

Ти текнува која беше цената на S3 Mini кога излезе?

Не точно, али беше смешно висока дури и во споредба со регуларната тројка.
--- надополнето: 30 мај 2013 во 16:32 ---
Апдејт
Еве од архивите на порталите, 450-500 долари

Да ве прашам, нели TouchWiz-от го прави андроидот како детска играчка, или ми се чини?
Некако многу шаренкаст го прави и непрофесионален (како кај HTC)

Да ве прашам, нели TouchWiz-от го прави андроидот како детска играчка, или ми се чини?

И јас така мислев кога го гледав на слики, али откако земав Samsung ми се смени мислењето.

Мене лично, Vanilla Android >>> All

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom