- Член од
- 11 јули 2011
- Мислења
- 1.726
- Поени од реакции
- 1.997
Читам Тимошчук сигурно си одел од Баерн, колку му се движи цената ?
Му истекува договорот.Читам Тимошчук сигурно си одел од Баерн, колку му се движи цената ?
Читам Тимошчук сигурно си одел од Баерн, колку му се движи цената ?
Јас сум сигурен дека се договориле со Гуардиола дека подобра опциа е да се донесе Готсе отколку Неимар има многу причини,како што и казал Хоенес досега што сме зеле играчи од Бразил сите тапа ни излегоја,Неимар е прескап се врта муабети дека ке плати Барса околу 30-35м,е за играч кој игра во Бразилско првенство(youtube играч) и што не успеал до сега ништо посебно да направи за Бразилската репрезентациа толку колку што изиграл тогаш нмогу ризичен транфер би бил ка Пато Робинхо и многу други што во моментов не ми текнува,а според мене најголемата причина што се одлучиле за Готсе е тоа што е искусен за неговите години и затоа што е Германец да не заборавиме во случај да дојдеше Неимар во нашиот прв тим ке имаше дури 6 па мозе и 7 туги играчи што во германските клубови ретко мозе да се случи а посебно во тим ка Баерн нетребе вакво нешто да се случи,па и моментално срамота е да ги споредуваме Неимар со ГотсеИ за мене Геце >>>> Нејмар но интересно е што не му ја остварија таа желба, немора ништо да значи но со Пеп ќе има сигурно некој промени во тимот кој можат да бидат малце критични, сепак Хенес си има свој миленици во тимот, не за друго.
Трансферот на Нејмар во Барселона е тежок 54 милиончиња, не е 35 милиончиња, згора на тоа Нејмар уште однапред беше договорен играч за Барселона и ќе беше многу тешко да го земеме.А Гетце е добра замена за Нејмар, не знам што толку го сметаат како аутсајдер спрема оваа attention whore?? Гетце е многу интелегентен и знае да креира напади, згора на тоа поседува одлични технички способности, и Гвардиола мислам дека уште повеќе ќе му ги доразвие, а плус е тоа што има дваесет години.Јас сум сигурен дека се договориле со Гуардиола дека подобра опциа е да се донесе Готсе отколку Неимар има многу причини,како што и казал Хоенес досега што сме зеле играчи од Бразил сите тапа ни излегоја,Неимар е прескап се врта муабети дека ке плати Барса околу 30-35м,е за играч кој игра во Бразилско првенство(youtube играч) и што не успеал до сега ништо посебно да направи за Бразилската репрезентациа толку колку што изиграл тогаш нмогу ризичен транфер би бил ка Пато Робинхо и многу други што во моментов не ми текнува,а според мене најголемата причина што се одлучиле за Готсе е тоа што е искусен за неговите години и затоа што е Германец да не заборавиме во случај да дојдеше Неимар во нашиот прв тим ке имаше дури 6 па мозе и 7 туги играчи што во германските клубови ретко мозе да се случи а посебно во тим ка Баерн нетребе вакво нешто да се случи,па и моментално срамота е да ги споредуваме Неимар со Готсе![]()
После Брено, тешко да се решат нашиве на Бразилец.![]()
Не не, не се разбравме, мислев на таленти тамошни. дирек да ги земат од таму ко што беше случајот со Брено.Па еве гледаш има и нормални Бразилци, Данте и Луиз Густаво. Да не ги заборавиме и Елбер и Пауло Серџио.
Левандовски кога ќе потпише...?
Деновиве во Александар Палас ќе стави потпис...Левандовски кога ќе потпише...?
Левандовски кога ќе потпише...?