Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување
Член од
11 јули 2011
Мислења
1.726
Поени од реакции
1.997
Читам Тимошчук сигурно си одел од Баерн, колку му се движи цената ?

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.406
Поени од реакции
26.401
Читам Тимошчук сигурно си одел од Баерн, колку му се движи цената ?

Му истекува договорот на 30 јуни шо значи без пари ќе си замине, а имаше опција во договорот доколку одигра одреден број на натпревари (пр.20) да му се продолжи за една година, но ништо од тоа. Веќе ја известил управата дека сака да си замине.

Инаку асистентот на Хајнкес, Петер Херман, не напушта исто и се сели во Шалке каде ќе му биде асистент на Јенс Келер.

Член од
11 јули 2011
Мислења
1.726
Поени од реакции
1.997
Добар играч е, се исплати и тоа како да се земе за без пари... Само што е многу стар, 34 години ама мислам дека може да биде добра резерва 1-2 сезони...

Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
И за мене Геце >>>> Нејмар но интересно е што не му ја остварија таа желба, немора ништо да значи но со Пеп ќе има сигурно некој промени во тимот кој можат да бидат малце критични, сепак Хенес си има свој миленици во тимот, не за друго.
Јас сум сигурен дека се договориле со Гуардиола дека подобра опциа е да се донесе Готсе отколку Неимар има многу причини,како што и казал Хоенес досега што сме зеле играчи од Бразил сите тапа ни излегоја,Неимар е прескап се врта муабети дека ке плати Барса околу 30-35м,е за играч кој игра во Бразилско првенство(youtube играч) и што не успеал до сега ништо посебно да направи за Бразилската репрезентациа толку колку што изиграл тогаш нмогу ризичен транфер би бил ка Пато Робинхо и многу други што во моментов не ми текнува,а според мене најголемата причина што се одлучиле за Готсе е тоа што е искусен за неговите години и затоа што е Германец да не заборавиме во случај да дојдеше Неимар во нашиот прв тим ке имаше дури 6 па мозе и 7 туги играчи што во германските клубови ретко мозе да се случи а посебно во тим ка Баерн нетребе вакво нешто да се случи,па и моментално срамота е да ги споредуваме Неимар со Готсеo_O

B

Borg_Drone

Гостин
Јас сум сигурен дека се договориле со Гуардиола дека подобра опциа е да се донесе Готсе отколку Неимар има многу причини,како што и казал Хоенес досега што сме зеле играчи од Бразил сите тапа ни излегоја,Неимар е прескап се врта муабети дека ке плати Барса околу 30-35м,е за играч кој игра во Бразилско првенство(youtube играч) и што не успеал до сега ништо посебно да направи за Бразилската репрезентациа толку колку што изиграл тогаш нмогу ризичен транфер би бил ка Пато Робинхо и многу други што во моментов не ми текнува,а според мене најголемата причина што се одлучиле за Готсе е тоа што е искусен за неговите години и затоа што е Германец да не заборавиме во случај да дојдеше Неимар во нашиот прв тим ке имаше дури 6 па мозе и 7 туги играчи што во германските клубови ретко мозе да се случи а посебно во тим ка Баерн нетребе вакво нешто да се случи,па и моментално срамота е да ги споредуваме Неимар со Готсеo_O
Трансферот на Нејмар во Барселона е тежок 54 милиончиња, не е 35 милиончиња, згора на тоа Нејмар уште однапред беше договорен играч за Барселона и ќе беше многу тешко да го земеме.А Гетце е добра замена за Нејмар, не знам што толку го сметаат како аутсајдер спрема оваа attention whore?? Гетце е многу интелегентен и знае да креира напади, згора на тоа поседува одлични технички способности, и Гвардиола мислам дека уште повеќе ќе му ги доразвие, а плус е тоа што има дваесет години.
А кога веќе планира да земе некој од Барселона, нека проба да го земе Давид Бабунски, игра средина и напад, и плус тоа е еден од најдобрите играчи во младинската школа, и онака во Барселона само ќе скапува таму без да може да напредне во првиот тим.
Знам дека е youtube, ама да се види за кој се работи:

Член од
14 март 2013
Мислења
2.875
Поени од реакции
8.678
После Брено, тешко да се решат нашиве на Бразилец. :icon_lol:

Член од
14 март 2013
Мислења
2.875
Поени од реакции
8.678
Па еве гледаш има и нормални Бразилци, Данте и Луиз Густаво. Да не ги заборавиме и Елбер и Пауло Серџио.
Не не, не се разбравме, мислев на таленти тамошни. дирек да ги земат од таму ко што беше случајот со Брено. :)

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Левандовски кога ќе потпише...?

Kajgana Shop

На врв Bottom