Македонска Втора Лига

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Еден другар што живее во лисиче и им ги следи утакмиците на еуромилк, ми рече дека имаат ептен големи амбиции да влезат во 1ва лига. Така да можно е да изненади еуромилк.

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.432
Поени од реакции
8.560
http://www.betexplorer.com/soccer/fyr-of-macedonia/division-1/

FK Skopje - Euromilk
Makedonija GP - Korzo

koeficienti vo bet365 ima za ovie dva meca,nekoi informacii?
Шо инаформации Македонија ќе тепа и сигурни се во прва лига а последнот коло игра со скопје па ако утре изиграат нерешено тие ќе му решаваат за другиот патник во секој случај за другиот натпревар поголеми шанси имаат еуро милк ама сите знаеме скопје како играат дома и на сила ако тѕреба ќе победат така да таму е неизвесно и играја 3+

B

Beck's

Гостин
Со победа против Победа Јуниор, Гостивар влага директно во Прва Лига:cuc: Со среќа нека им е

G

Geezer

Гостин
Кога ќе играме наредна година во Европа Лига, леле-леле :D

Член од
19 април 2010
Мислења
1.876
Поени од реакции
500
Bravo Gostivariiiiiiii se gledame u prva liga ako ostane i Drita togas ke bide dobro.

G

Geezer

Гостин
Зашто да не, Тетекс како второ лигаш сака да игра Европа Лига

Играат солиден фудбал, во прва лига може нема да бидат добри, ама како што викаш и сам, зошто да не.

Ама и многу се постабилни од другиве. На пример, клубот имаше околу 8 Македонци. Е сеа навивачкава група, стварно без потреба, со националистички скандирања и овие се побуниле, па клубот им забранил да го прават тоа и да навиваат на тој начин. И сега е се во ред. Имаат и спонзори, па и добри младинци. Прва сезона да обезбедат опстанок, за понатаму здравје.

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
МЕне ми се свиѓа од една страна што во Гостивар ќе има прва лига фала богу барем ќе има интересно гсотување таму а и башка има таму Вардар многу навивачи, ама па до друга страна не ги сакам пошо се ш..тарски клуб ај да го оставеа името ФК Гостивар ама они го сменија у КФ Гостивари све им е на албански и не знам нашиве будали што има да навиваат за нив исто како сега Кичевчани терорситот да го земе ФК Напредок и да го преименува на ш.онски во КФ Напредоки или као иде тоа и овие нашиве да навиаат за тој клуб.

Член од
11 април 2013
Мислења
191
Поени од реакции
122
МЕне ми се свиѓа од една страна што во Гостивар ќе има прва лига фала богу барем ќе има интересно гсотување таму а и башка има таму Вардар многу навивачи, ама па до друга страна не ги сакам пошо се ш..тарски клуб ај да го оставеа името ФК Гостивар ама они го сменија у КФ Гостивари све им е на албански и не знам нашиве будали што има да навиваат за нив исто како сега Кичевчани терорситот да го земе ФК Напредок и да го преименува на ш.онски во КФ Напредоки или као иде тоа и овие нашиве да навиаат за тој клуб.
Aman sakaj ne oti se iznasekiravme mnogu :(

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Кој е сега трет ?

Член од
6 март 2009
Мислења
979
Поени од реакции
853
Македонија Ѓ.П и Гостивар во 1ва лига Скопје и Еуромилк Бараж

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Си имаат во Кичево албански клуб Влазними мислам се вика..сигурно тој за две години ќе настапува во прва лига на местото од Напредок

Kajgana Shop

На врв Bottom