Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Каде во Скопје да најдам одела, сако, панталони такви работи за прифатливи цени а сепак да има квалитет?

Каде во Скопје да најдам одела, сако, панталони такви работи за прифатливи цени а сепак да има квалитет?
Пробај во Матекс, едната продавница им е во зградата кај Бариста, другата во ГТЦ на приземје или на први, не сум сигурна. Исто се наоѓаат добри одела и во Тетекс на Рекорд, иако продавницата изгледа тужно, јадно и несречно.

Каде во Скопјево можам да најдам прибор за играње yamb:)???

Имам еден орден од времето на СХС и ме интересираше каде да го опнам на оглас ?

941474_10151425808965233_929747264_n.jpg

Имам еден орден од времето на СХС и ме интересираше каде да го опнам на оглас ?

941474_10151425808965233_929747264_n.jpg

www.pazar3.mk
www.reklama5.mk

Мислам дека се најпосетувани од нашиве огласи, али најдобро провери ги антикварниците може подобро ќе поминеш, само една ми текнува, таа позади Метропол.

Каде во Скопјево можам да најдам прибор за играње yamb:)???
Сакаш само коцки?
Треба да има во Сева продавниците. Таму имаше порано. Или во Веро да видеш, таму има се...

Сакаш само коцки?
Треба да има во Сева продавниците. Таму имаше порано. Или во Веро да видеш, таму има се...

Фала за информацијата друже ке проверам(y)

daneneza.jpg

Како се викаат чудава на англиски,а богами и на македонски? Јас ги знам како 'токи' ама изгледа тоа не им е името. :)

Бев баш денес до Саломон продавницата во ГТЦ да разгледам патики, внатре полу-празно, само еден пар чизми од прошлата сезона..девојчето што работи ми вика дека Саломон се затвора.
Дали има некој друг дуќан на Саломон низ Скопјево, во Сити Мол можеби или на друго место? Или дефинитивно Саломон се повлекува од Македонија (нивниот салон во Битола исто така е во процес на затворање)

Каде можам да најдам онакви војнички панталони во Скопјево? :)
Имаш во арми шопот шо е на ќошето карши влада цени од 1500 па нагоре. Имаш во МИКЕИ кај гитар хаус шо беше порано тоест позади паркингот карши Рамстор.
--- надополнето: 22 мај 2013 во 20:38 ---
Имаш во арми шопот шо е на ќошето карши влада цени од 1500 па нагоре. Имаш во МИКЕИ кај гитар хаус шо беше порано тоест позади паркингот карши Рамстор.
--- надополнето: 22 мај 2013 во 20:39 ---

Да не видел некој во некоја продавница цимет со потекло од Шри Ланка (cinnamomum verum)? Досега или не пишува потекло (потекло алкалоид :confused: ) или ги наоѓам само од Индонезија

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom